Zavřít reklamu

MGQL2_AV1_SILVERApple zvolil poněkud zajímavou cestu jak zvýšit výdrž svých telefonů. Místo aby zapracoval na baterii u nového iPhone 6s, začal dnes prodávat za cenu 99$ příslušenství s názvem iPhone 6s Smart Battery Case, což je obal s inteligentní baterií přímo od společnosti Apple, jenž je určen pro iPhone 6 a iPHone 6s a zajistí delší životnost baterie.

Jedná se o obal který je uvnitř z mikrovlákna a ochrání tak iPhone před nepříjemnými nárazy. Na vnější straně je pak hedvábný, příjemný na dotyk a je vyroben ze silikonu. Apple označuje obal za inteligentní, protože přímo v horní liště iOS ukazuje, kolik baterie zbývá v obalu a kolik v telefonu. Pomocí obalu prodloužíte výdrž telefonu při hovorech až na 25 hodin a při surfování na LTE až na 18 hodin, při sledování videa pak na 20 hodin. Obal stojí 99$ a v Apple.cz jej zatím nenabízí, ovšem je velmi pravděpodobné, že bude dostupný v nejbližších hodinách i zde. Obal je k dispozici v černé a bílé barvě, podívat se na něj můžete na apple.com přímo zde.

AKTUALIZACE: Obal se začal prodávat i na Apple.com/cz za cenu 2990 Kč v úhlově šedé a bílé variantě. Apple slibuje, že vám domu dorazí do 1-3 pracovních dnů a poštovné je zdarma. Smart Battery Case můžete objednávat přímo zde.

 

MGQM2_AV1_ROSEGLD

MGQL2_AV1_GOLD
MGQL2_AV1_SILVER
MGQL2_AV3

Dnes nejčtenější

.