Zavřít reklamu

Just Mobile TimestandPokud jste si nejen díky Applu zamilovali hliník a chcete vlastnit skutečně pořádný kus tohoto materiálu, pak právě pro Vás je určen stojánek na Apple Watch od společnosti Just Mobile, který nese název Timestand. Pokud si koupíte Timestand, koupíte si 280 gramů nádherně opracovaného hliníku, který se stane ozdobou vašeho pracovního stolu a zároveň stojánkem pro Apple Watch.

Minimalistický design tvořený z jednoho kusu bude lahodit oku každého milovníka filozofie Applu. Timestand je k dispozici ve dvou barvách, jedna je matně černá a druhá je pak stejná, jakou najdete na všech produktech Applu za posledních deset let. Ať už si zvolíte jakoukoli barvu, vždy bude na první pohled znát že se jedná o hliník, který je důkladně opracován.

Timestand

Spodní část stejně jako vnitřní výřez kryje gumová podložka, která ve spodní části zaručuje stabilitu stojánku na stole, která je vzhledem k použití podložce a váze stojánku skutečně vynikající. Ve vířezu na nabíječku pak chrání nabíječku před poškrábáním o hliník.

Just Mobile Timestand

Nabíječku vložíte do vrchního výřezu, ze kterého zhrudva milimetry nabíječky vyčuhují nad okraj stojánku, takže se nemusíte bát poškrábání, hodinky se hliníkového stojánku nedotýkají. Kabel pak vložíte do připraveného žlábku a na spodní straně ohnete přesně podle žlábku. Stojánek je nutné používat s jednou nabíječkou kterou nepřenášíte nebo ji den co den neodpojujete od stojánku. Vzhledem k tomu, že je kabel skutečně ohnutý a je ve žlábku poměrně těsně uložen, nabíječka by nevydržela příliš dlouho kdybyste několikrát denně kabel vytahovali a vraceli do stojánku.

IMG_9953

Pokud tedy milujete hliník a zároveň chcete pevný, kvalitní a zajímavý stojánek, pak je Just Mobile Timestand ideálním řešením, které se stane chloubou vašeho pracovního stolu.

iPouzdro

Dnes nejčtenější

.