Zavřít reklamu

Apple WatchPodobně jako jsme včera přinesli lákavé dárky pro všechny uživatele iPhonu, tak dnes tu máme velkou várku pro všechny nadšené majitele Apple Watch, které jsou v současnosti největší novinkou Applu od představení prvního iPhonu a tuto příležitost si nemohli nechat ujít výrobci příslušenství, kteří chrlí zajímavé doplňky, kterými potěšíte nejednoho milovníka hodinek z dílny Applu. Na výběr jsou v současné době tři základní segmenty, ze kterých můžete vybírat dárky pro milovníky jablečných hodinek.

Hodinky můžete obohatit o nové řemínky a to jak přímo od Applu, tak i od výrobců třetích stran a zdaleka se v tomto případě nebavíme jen o laciných kouscích z Číny. Škoda, že kromě Hermés zatím módní značky nepředstavili vlastní řemínky pro Apple Watch, těch se dočkáme až v příštích letech, ale i tak je výběr opravdu znamenitý. Další možností doplňků pro Apple Watch jsou ochranné kryty, fólie a vše, co ochrání hodinky v momentě, kdy s nimi nezacházíte zrovna jako v rukavičkách.

Co se týká ochranných fólií na displej, ty bych doporučil jen pro majitele modelů Apple Watch Sport, kteří nemají displej chráněný safírovým sklíčkem. Ovšem ochranné obaly ty už jsou jiné kafé a ocení je všichni! Protože nabíječka od Applu není příliš reprezentativní a rozhodně se nejedná o stojánek, pak dalším vybavením které potěší majitele Apple Watch jsou právě různé docky a stojánky. Pojďme se tedy podívat na nejlepší Vánoční dárky pro majitele Apple Watch podle LsA.

Řemínky:

 

BandApple Watch Lug
Samotný Apple prodává skutečně zajímavou vychytávku, kterou můžete koupit od oficiálního partnera společnosti za necelých 13$ a navíc ji posílají i do ČR a SR. S Apple Watch Lug můžete k hodinkám Apple Watch připevnit jakýkoli standardní řemínek na hodinky. Pokud se vám tedy někde válí tah nebo řemínek od vašich luxusních Švýcarů, můžete jej připojit k Apple Watch právě pomocí této vychytávky, kterou zakoupíte přímo zde.

 

Untitled 2Hoco, kovový tah
Kovový tah pro Apple Watch navíc s perfektní sponou za cenu 1899Kč se jen tak nevidí, ovšem Hoco jej nabízí a pokud víte, že je obdarovaný milovníkem nerezové oceli s matným povrchem, pak tímto řemínkem rozhodně neuděláte krok vedle. Navíc se nemusíte bát ani velikosti, řemínek je dostatečně dlouhý a součástí balení je i nástroj pomocí kterého jej můžete případně zkrátit přesně na zápěstí. Hoco náramek můžete zakoupit přímo zde.

 

AW hocoHoco z pravé kůže
Pokud dává obdarovaný přednost raději kůži, pak má Hoco řešení i pro vás. Pravá kůže, ze které je vyroben tento prošívaný řemínek dává vyniknout přírodnímu materiálu a ve spojení s moderním designem Apple Watch působí skutečně zajímavě a ozvláštní nejen samotné hodinky, ale také zápěstí. Náramek navíc umožňuje zvolit dva rozdílené styly nošení a tak můžete mít každý den náramek o trošku jiný. Hoco náramek z pravé kůže můžete zakoupit přímo zde.

 

CasetifyCasetify – odlište se!
Pro ty kteří nechtějí splývat s davem a chtějí se odlišit je tu společnost Casetify, která se specializuje již dlouhou dobu na výrobu obalů pro iPhone a nástup Apple Watch nepromeškala a tak vám nabízí možnost vyrobit si na zakázku vlastní náramek na hodinky přesně podle vašich představ. Celá tato sranda není až tak drahá a za zhruba 1500Kč můžete mít náramek, který nemá nikdo jiný na světě. Společnost má navíc i aplikaci ve které si svůj design snadno navrhnete, vše potřebné se dozvíte přímo zde.

 

EtsyApple Watch alá Hermés Edition
Líbí se vám Hermés Edition Apple Watch? Upřímně kvůli ní však asi své Apple Watch neprodáte a nepůjdete si ji koupit a vzhledem k tomu, že se řemínky z této edice neprodávají samostatně, jinou možnost nemáte. Existuje však řešení jak se této edici designem svých Apple Watch podobat co možná nejvíce. Stačí totiž když se podíváte na známý server Etsy a do vyhledávání zadáte frázi „Apple Watch Cuff“, na výsledky se pak můžete podívat přímo zde.

Ochranné obaly:

 

llWatchkeeper – cestování je vaše!
Pokud často cestujete a používáte Apple Watch tak jako já, pouze na sport, pak se rozhodně hodí obal na cestování, do kterého zkrátka schováte Apple Watch a dáte je do tašky, kufru nebo batohu. Navíc stačí ke krabičce připojit Lightning kabel a okamžitě se začnou hodinky nabíjet a to samozřejmě i v případě, že je krabička zavřená. Pokud tedy nosíte v kufru nebo batohu Powerbanku, pak stačí připojit krabičku s Apple Watch a po příletu nebo dojezdu do cíle je vytáhnete zcela nabité! Watchkeeper můžete zakoupitpřímo zde.

 

Spigen Apple Watch CaseSpigen Tough Armor – skutečné brnění
Kupovat ochranný obal na hodinky se může zdát na první pohled jako nesmysl, ale pokud vlastníte Apple Watch Sport a chystáte se je používat například na kole nebo prostě jen při skutečně extrémních sportech, pak rychle pochopíte proč jsem si Spigen Tough Armor zamiloval. Spojení ochrany displeje a hodinek s vynikajícím designem je skutečně perfektní možností jak ochránit Apple Watch stylově, za sebe mohu jen doporučit. Spigen Tough Armor si můžete zakoupit přímo zde.

 

Glass Apple WatchCellularline: tvrzené sklo pro Apple Watch
Pokud máte Apple Watch Edition nebo klasické Apple Watch, pak tvrzené sklo není potřeba řešit, váš displej totiž chrání safírové sklíčko, které zkrátka nepoškrábete. Pokud však vlastníte Apple Watch Sport, pak je Cellularline ideální možností, jak ochránit to nejcennější co inteligentní hodinky od Applu mají, tedy displej. Po instalaci nejsou žádné mezery mezi LCD a sklem, což znamená, že citlivost dotykové obrazovky zůstává nedotčena a také viditelnost je vynikající díky dokonalé transparentnosti. Cellularline si můžete zakoupit přímo zde.

 

images-4Spigen Liguid Crystal
Zatím co předchozí vychytávka potěší každého kdo má Apple Watch Sport, tyto vychytávka je zde naopak pro všechny, kteří mají dvě vyšší řady Apple Watch a nepotřebují chránit displej hodinek, ale naopak se bojí, že poškrábou zlato nebo hliník, které jejich hodinky zdobí. Spigen s německou precizností vyrobil gumový transparentní obal, který ochrání tělo před poškrábáním a utlumí i nárazy. Navíc neomezuje jejich funkčnost. Pokud tedy máte o své AW strach, pak je Spigen Luguid Crystal ideální volbou. Spigen Liguid Crystal můžete zakoupit přímo zde.

 

AWCellularline: měnte barvy podle oblečení
Věřím že tímto balením čtyř gumových ochranných obalů uděláte radost zejména dámám, které chtějí být sladěny od hlavy až k patě. Modrá, zelená, červená a černá, všechny obaly najdete v jednom balení společně s fólií na displej a jednoduše se sladíte přesně podle svého oblečení nebo nálady. V kombinaci s různými náramky pak můžete mít skutečně neomezené množství kombinací, jak ladit obaly a řemínky. Rámeček nezakrývá tlačítka, hodinky tedy lze pohodlně používat bez nutnosti rámeček sundat. Celllarline obaly můžete zakoupit přímo zde.

Stojánky:

 

il_570xN.867340032_jysyCatchall: pro milovníky přírodních materiálů
Pokud milujete přírodní materiály a surové dřevo, pak je tento stojánek právě pro vás a okamžitě si jej zamilujete. Stojánek na hodinky, iPhone, peněženku, klíče a propisku vám zaručí, že máte vše na jednom místě a nemusíte již nikdy hledat pár minut před odchodem vše, co sebou většinou berete ven. Každý kus je navíc originál a využít jej můžete jak jen chcete. Catchall si můžete objednat přímo zde.

 

apple_watch_stand_title_1024x1024Spigen Watch Stand
Hliníkové tělo, pogumovaná část pro hodinky a design, který bude ozdobou vašeho pracovního stolu bok po boku iMacu a dalších hliníkových hraček, které od Applu máte. Hodinky je možné dávat na dock se zapnutým nebo rozepnutým řemínkem. Máte je přímo na očích, vypadají skvěle. Pokud tedy hledáte minimalistické a stylové řešení jak mít Apple Watch stále na očích, pak je Spigen Watch Stand ideální volbou. Spigen Watch Stand si můžete koupit přímo zde.

 

PigenSpigen Night Stand
Zatím co Watch Stand je chloubou vašeho stolu, Night Stand má zcela jiné ambice, chce se stát minimalistickou součástí nočního stolku, která nezabere příliš místa, nebude vás nijak rušit během chvil relaxace a přesto poskytne pro Apple Watch dostatek pohodlí, aby se nemuseli jen tak válet na stolku a mohly se pohodlně celou noc dobíjet. Jedná se rozhodně o elegantní řešení jak mít Apple Watch na nočním stolku. Spigen Night Stand si můžete zakoupit přímo zde.

 

Apple Watch dockApple Watch Dock
Originální dock od Applu pro Apple Watch nabízí spojení stojánku pro obě polohy uložení Apple Watch a nabíječky, která je v tomto případě do stojánku přímo integrována, což u ostatních stojánků není. Pokud tedy milujete klasický design Applu a originální příslušenství které v tomto případě vypadá navíc vážně dobře, pak je Apple Watch Dock ideálním řešením. Bohužel v ČR se oficiálně neprodává a tak jej musíte dovézt.

 

Just Mobile TimestandJustMobile Watch stand
Pokud jste si nejen díky Applu zamilovali hliník a chcete vlastnit skutečně pořádný kus tohoto materiálu, pak právě pro Vás je určen stojánek na Apple Watch od společnosti Just Mobile, který nese název Timestand. Pokud si koupíte Timestand, koupíte si 280 gramů nádherně opracovaného hliníku, který se stane ozdobou vašeho pracovního stolu a zároveň stojánkem pro Apple Watch. JustMobile Watch Stand si můžete zakoupit ve dvou barvách přímo zde.

Apple Christmas

Dnes nejčtenější

.