Zavřít reklamu

Dell Latitude 12 Rugged Tablet iconPredstavte si tablet, ktorý je tak hrubý, že ho vôbec neohnete. Nie, Apple na takom nepracuje, ale spoločnosť Dell áno a tá práve vytvorila super-odolný tablet pripravený na vojnu a pokiaľ ho neprejdete tankom alebo nevyhodíte do povetria, tak máte istotu, že sa mu na bojovom poli naozaj nič nestane. Jedná sa o novinku pomenovanú ako Dell Latitude 12 Rugged Tablet. Ja viem, je to komplikovaný názov, ale pokiaľ ste človek, ktorý potrebuje odolnú vec, tak názov hrá druhé husle. To najdôležitejšie je, že zariadenie vám aj v extrémných podmienkach ochráni všetky potrebné dáta a to aj keď vám padne na zem z viac ako 1 metra.

V crash teste, ktorý môžete vidieť vo videu nižšie, totiž môžeme vidieť, ako tablet bez problémov prežije pomerne škaredý pád z 1,22 metra, pri ktorom by už boli iné zariadenia pravdepodobne rozbité. Okrem toho mu nerobia problém ani extrémne teploty. Bol totiž navrhnutý tak, aby bez problémov fungoval pri -29°C alebo naopak pri 63°C, čo je už poriadna horúčava. Samozrejmosťou je potom odolnosť voči vode a prachu.

Vnútri tohto tabletu nájdete najnovšie procesory Intel Core v kombinácii s 512GB SSD v najvyššej konfigurácii. Poháňaný je systémom Windows 8.1 (s možnosťou upgradu na Windows 10), ktorý je prispôsobený pre použitie s 11.6″ HD displejom. Napokon je tu batéria, od ktorej Dell sľubuje 12 hodín používania na jedno nabitie. Prehrievanie je tu vyriešené s pomocou chladiaceho systému QuadCool 4. generácie, vďaka čomu sa tablet len tak nezohreje, minimálne ak ho nepoužívate pri 60°C. K tabletu je napokon dostupné príslušenstvo ako napríklad klávesnica, púzdro a dock do auta.

https://www.youtube.com/watch?v=J8Koj_xvdRA

Dell Latitude 12 Rugged Tablet

*Zdroj: AnonHQ

Dnes nejčtenější

.