Zavřít reklamu

vánoční AppleJe to tak. Vánoce se nám jistě a nezadržitelně blíží a tudíž je opět čas na dárky pro své nejbližší. Pokud však máte v rodině oblibu ohledně produktů od společnosti Apple, pak by vám mohla pomoci série článků, které jsme pro vás přichystali. V první řadě se zaměříme na příslušenství pro iPhone, který je jistě nejrozšířenější. Ať už chcete někomu dárek vybrat nebo přemýšlíte, co si pod stromeček vlastně přát, mohly by vám následující tipy pomoct při výběru. Na názvu každého produktu naleznete odkaz ke koupi a na drtivou většinu zmiňovaných produktů si můžete přečíst rozsáhlé recenze, které jsme si pro vás v minulosti připravili.

Vánoční dárky do 1 000 Kč:

 

WHOOSH!WHOOSH!
Skvělá vychytávka za pár korun, která potěší nejednoho majitele iPhonu. Jde totiž o speciální čistící sprej spolu s hadříkem, který vyčistí iPhone od všech otisků, mastnoty, bakterií a jiných nečistot. Navíc vytvoří speciální vrstvu, která chrání iPhone ještě několik dalších hodin a tak si telefon po vyčištění zase hned neupatláte. Sprej neobsahuje alkohol, je 100% přírodní bez toxických nebo jiných nebezpečných látek.

 

3489iOttie iTap Magnetic
Držák do auta je další pomůcka, která může být praktická a iOttie iTap Magnetic je jededen z těch šikovnějších držáků, který zaujme svým provedením. Přichytne totiž váš iPhone magnetickou silou, ale magnet telefon nepoškodí. Jde o jeden z nejpopulárnějších držáků pro iPhone a jiné telefony vůbec a více se už dozvíte v recenzi přímo zde.

 


Epico Lightning iconEpico Lightning
Kromě kvalitnějšího zpracování kabelu je velkou výhodou především cena. Epico Lightning kabel a adaptér vás dohromady v jednom balení vyjdou na příjemných 399 Kč, což je tedy o 759 Kč méně, než při koupi originálního Apple příslušenství, a to už je docela znát. Za poměrně příjemnou cenu tedy získáte spolehlivou náhradu, u které se nemusíte bát, že by váš iPhone nebo iPod touch nějak poškodila, protože je certifikovaná přímo od Applu symbolem MFI. Recenzi si můžete přečíst zde.

 

InnerexileInnerExile Hydra
Dovolím si napsat, že pro telefony iPhone existují miliony obalů. Je tedy lehké a zároveň těžké si vybrat ten správný. Samozřejmě nelze napsat o všech, a tak bych rád zmínil jeden opravdu zajímavý, který umí sám opravit škrábance a v redakci se osvědčil. Řeč je o InnerExile Hydra, tedy o minimalistickém a v podstatě průhledném obalu, který je nabízen hned v několika barevných variantách. Více si můžete přečíst v naší recenzi přímo zde.

 

iOttie Selfie StickiOttie MiGo Selfie Stick
Selfie tyče jsou rozhodně trendem tohoto roku a přes léto se rozmohly natolik, že jste na ně narazily téměř všude. Dovolím si proto tvrdit, že jako dárek se hodí pro každého majitele iPhonu, který rád fotí ať už sebe, okolí nebo své zážitky s přáteli. Jednou z nejlepší selfie tyčí je určitě Ottie MiGo Selfie Stick, kterou jsme u nás nedávno recenzovali a přečíst si tak o ní můžete přímo zde.

 

Epico Glass 3D iconEpico Glass 3D
K ochraně iPhonu nestačí mnohdy jen obaly, ale je nutné přikoupit také ochranou folii nebo rovnou sklo, které je kvalitnější. Osobně mohu doporučit zahnuté 3D sklo od Epica, které skvěle padne na nové iPhony 6/6s (Plus), jelikož je zahnuté stejně jako krycí sklo displeje. Neřeže vás tak ze stran do rukou a není v podstatě vidět, že je na displej nalepená nějaká ochrana. Bezproblémově funguje i s 3D Touch displejem. K objednávce navíc dostanete malou powerbanku, která se bude určitě hodit.

 

BelayCords icon
BelayCords
Trochu netradiční, ale o to zajímavější Lightning kabel pro iPhone. BelayCords totiž nabídne na jedné straně klasický Lightning konektor a na druhé straně oboustranné USB, u kterého je jedno, jak jej zastrčíte do notebooku nebo adaptéru a vždy se trefíte. Kromě toho nabídne lákavý design a hlavně odolné zpracování. Osobně jej používám již několik měsíců a nemám mu co vytknout. Recenzi si můžete přečíst zde.

 

 

Vánoční dárky do 2 000 Kč:

 

8UBD000101-450-450Mad Catz Micro C.T.R.L.
Pokud je ten, kterého chcete pod stromečkem potěšit nějakým příslušenstvím, nadšený hráčem, pak ho rozhodně neurazíte herním ovladačem Micro C.T.R.L. od společnosti Mad Catz. Ten je totiž kompatibilní s iOS a můžete si do něj uchytit iPhone a užívat si hraní pomocí kvalitního herního ovladače. S ovladačem si můžete zahrát mnoho her a je kompatibilní se všemi iPhony od iPhonu 5 a také s iPady, iPody touch a Apple TV.

 

FREEPOWER-MULTI-10000-iconCellularline FreePower Multi
Powerbanka s vysokou kapacitou a dvěma výstupy se dnes vyplatí asi nejvíce. Cellularline FreePower Multi je jedna z těch kvalitnějších powerbanek, která navíc disponuje malým displejem, který vás informuje o přesné kapacitě externí baterie, která ještě zbývá. Kromě toho nabídne 2,1A a 1A výstup a 2A vstup, tudíž nejenom že rychle nabije i iPad, ale dobijete ji během několika hodit. Recenzi si můžete přečíst přímo zde.

 

Power CaseXtorm Power Case
Pokud vám powerbanka přijde jako zbytečná věc navíc a raději byste měli záložní energii přímo na svém iPhonu, pak je pro vás Xtorm Power Case jako dělaný. Jde o bytelný obal pro iPhone, který navíc nabídne 3100 mAh baterii, díky čemuž vydrží iPhone dvojnásobek. Musíte sice počítat s tím, že obal je poměrně těžký a tlustý, ale jestli je pro vás výdrž prioritou, pak je Xtorm Power Case to pravé. Recenzi si můžete přečíst přímo zde.

 

Belkin Express DockBelkin Express Dock
Dock pro iPhone je výborný. Máte ho stále připojený a po příchodu domů stačí jen telefon do docku zasunout a již se nabíjí. Univerzální dokovací kolébka pro iPhone 5/5s/6 (Plus) a 6s (Plus) od výrobce Belkin může být praktický vánoční dárek pod stromeček. Navíc obsahuje tlačítko pro rychlou synchronizaci.

 

RHA MA450iRHA MA450i
V balení s iPhonem naleznete samozřejmě i sluchátka EarPods, která jsou celkem kvalitní. Může se ale stát, že vám nebo někomu z vašich blízkých sluchátka jednoduše nevyhovují. V takovém případě mohou nastoupit například RHA MA450i, která se hodí především, pokud často cestujete a nechcete poslouchat hluk ve vlaku či autobusu. Recenzi si přečtete přímo zde.

 

Catalyst waterproofCatalyst waterproof
Aby si opravdu každý přišel na své, tak do třetice obalů tu máme Catalyst waterproof, kteýr je plně voděodolný a navíc nabídne i odolnost proti pádům až z výšky dvou metrů. Myslím si, že obalem Catalyst waterproof rozhodně nikoho neurazíte a majiteli naopak nabídne skvělou ochranu a dokonce i možnost fotit v létě pod vodou. Ostatně recenzi si můžete přečíst přímo zde.

 

 

Vánoční dárky do 5 000 Kč:

RLX02045a5dAlcatel Onetouch Watch
K iPhonu v posledních letech patří jistě i chytré hodinky. Ty levnější, které mají co nabídnout, jsou rozhodně Alcatel Onetouch Watch, které jsme přes léto v redakci testovali a podrobili je i několika testům. Za svou cenu dokážou nabídnout slušnou výdrž, funkce i voděodolnost. Vše se dozvíte v recenzi přímo zde, kde naleznete i odkaz na článek o testování ve vodě.

 

JBL HorizonJBL Horizon
Nechcete-li se ráno probudit za stále stejného zvuku pípání svého obyčejného budíku, pak doporučuji zvolit JBL Horizon. Nejedná se však pouze o budík. JBL Horizon se spojí s vaším iPhonem a slouží také jako reproduktor. Dále také poslouží jako lampička a nabíječka pro mobilní telefony. Rozsáhlou recenzi si přečtete zde.

 

urbeatsBeats urBeats
Jako další skvělá náhrada za sluchátka Apple EarPods jsou urBeats od společnosti Beats, která patří Applu. Jde o kvalitní a designově povedená sluchátka, která jsou nabízena ve stejných barevných variantách jako nové iPhony. Neurazí svým zvukem ani provedením, jen cena možná nebude pro každého optimální, ale to je u sluchátek od Beats běžné.

 

Esquire 2Harman/Kardon Esquire Mini
Kvalitním reproduktorem od známé společnost Harman/Kardon, Esquire Mini rozhodně nikoho neurazíte, ba naopak. Nabídne bezdrátovou technologii, kvalitu a dobíjecí baterii, která může sloužit i jako powerbanka pro váš iPhone. Výdrž 8 hodin na jedno nabití je poměrně slušná. Více se dozvíte v recenzi na hodně podobný produkt jen o řadu lepší přímo zde.

 

 

Vánoční dárky do 10 000 Kč:

photofast-i-flashdrive-evo-64gb-lightning-galleryiFlashDrive EVO 64GB
Jedná se o jednoduchý usb flash disk, který kromě USB konektoru nabízí také Lightning konektor pro připojení k iPhonu nebo iPadu. Na tento disk můžete zálohovat fotografie a ostatní data z iPhone. Z počítače si na něho můžete například nakopírovat film a ten pak z disku přímo přehrávat přes iPhone. Výrobce také nabízí aplikaci, která při připojení na disk zálohuje vaše data.

 

parrot-elite-edition-ar-drone-2-0-jungle-galleryElite Edition AR.Drone 2.0 Jungle
Jedná se o vylepšenou verzi svého populárního předchůdce. Dron ovládáte pomocí telefonu iPhone a při letu je možné nahrávat videu v HD kvalitě a fotografovat. Hodí se na cesty, ale i jako hračka pro dospývající i dospělé. Na iTunes App Store naleznete další aplikace, které je vytvořeny přímo dron a slouží jako hry. Více o Elite Edition AR.Drone 2.0 Jungle si přečtete zde.

 

beats-by-dr-dre-studio-wireless-matte-black-galleryBeats by Dr.Dre
Pokud jste rodič a vaše děti jsou v období puberty, pak je rozhoně pod stromečkem potěší sluchátka Beats by Dr.Dre. Jde především o stylová sluchátka, kterými si bude každý teenager chlubit. Samozřejmě se nemusí stydět ani za kvalitu zvuku, která je především při poslechu hip hopu/rapu výborná, avšak říká se, že kvalita těchto sluchátek neodpovídá vysoké ceně a platí se za design. Videorecenzi na bezdrátové Beats Studio můžete zhlédnout zde.

 

i6-leather-walnut-grid-B1_1_600x600_90Grovemade doplňky pro iPhone
Firma Grovemade vyrábí luxusní dřevěné doplňky pro Apple produkty. V jejich nabídce naleznete také příslušenství pro iPhone. Nově si můžete předobjednat kryt z kůže a dřeva v luxusním provedení pro iPhone 6 nebo i iPhone 6 Plus. K tomu lze přikoupit krásný dock, rovněž vyrobený ze dřeveného materiálu. Pokud si objednáte zmínený obal a zmíněný dock, vyjde vás celková cena na $287.

 

ismartalarm-ismartalarm-galleryiSmartAlarm
Zabezpečená domácnost je důležitá. Chcete-li jednoduché, ale efektivní zabezpečení svojí domácnosti, pak mohu doporučit iSmartAlarm. Díky tomuto produktu můžete snadno přes mobilní aplikaci v iPhonu sledovat, které okno je momentálně v domě otevřené nebo také mít přehled, kdo se právě nachází doma. Instalaci provedete sami, tudíž není nutné platit odborníka.

 

 

Vánoční dárky nad 10 000 Kč:

Apple Watch Sport Gold iconApple Watch
Cena Apple Watch začíná na takových částkách, že se dostaly až do naší poslední kategorie. Hodinky od Applu jsou pro majitele iPhonů nejlepší zejména v tom, že nabízí plnou kompatibilitu, kterou žádné jiné hodinky nedokážou poskytnout. Jestli si koupíte střední edici nebo Sport je jen na vás, ale z vlastní zkušenosti mohu říct, že střední edice Apple Watch z nerezové oceli vypadá mnohem lépe. Recenzi na Sport model si můžete přečíst přímo zde.

 

image_111946_35_v1JBL Authentics L16SP
Jedná se o prvotřídní reproduktory do drahých obývacích pokojů pro náročné uživatele. Slouží v podstatě jako nábytek a zároveň se jedná o reproduktory s pokročilými technologiemi a čistým zvukem. Celý reproduktor je vyrobený ze dřevěného materiálu, což zajišťuje bezkonkurenční zvuk, co se kvality týče. Podrobnou recenzi na straší, ale hodně podobný model Authentics L16 si můžete přečíst přímo zde.

 

rarus-exclusive-fbRarus
Pokud chcete být odlišní a nechcete mít váš Apple prodkut stejný, jako všichni ostatní, pak se můžete porozhlédnout po designové úpravě. Firma Rarus, zabývající se úpravami iPhonů a iPadů, by vám mohla v takovém případě pomoci. Jedná se o českou firmu, která upraví buďto váš stávající iPhone nebo vám prodá nový, který již bude upravený tak, jak si zvolíte. Na výběr je doopravdy hodně možností úpravy a ceny se mohou vyšplhat vysoko.

 

Happy Plugs EarbudHappy Plugs Earbud
A teď spíše jedna exkluzivita. Sluchátka od firmy Happy Plugs jsou v poslední době opravdu oblíbená. Spousta zahraničních blogerek ke svému iPhonu používá právě tyto sluchátka. Pokud jste opravdu zámožní a už nevíte, co například své dceři nebo manželce pořídit, je tu pro vás jeden tip na sluchátka z 18-ti karátového zlata. Jedná o prvotřídní šperk, kterých bych se osobně bál použít jako běžná sluchátka. Jsou ručně vyrobena švédským zlatníkem. A teď to hlavní, cena. Happy Plugs chce za tyto sluchátka neuvěřitelných 299 000 Kč.

Apple Christmas

Dnes nejčtenější

.