Zavřít reklamu

phone-back
Již několikrát zde byly případy, kdy zařízení od Applu samovolně začalo hořet a způsobilo svému majiteli popáleniny. Nedávno jsme psali o tom, jak Apple Watch způsobily vážné popáleniny Jørgenu Mouritzenovi. Na vině byla nejspíše baterie, která se zahřívala a poté vzplanula. Dalším případem, který se tento rok stal byl taktéž hořící iPhone, který způsobil muži popáleniny 2. stupně.

Nyní se stalo něco podobného muži z Atlanty z USA, ten totiž tvrdí, že mu samovolně iPhone 6 Plus vzplanul v přední kapse džín. Vše se odehrálo na veřejnosti na parkovišti, kdy si musel poškozený džíny svléknout. „Myslím, že to je docela ponižující, když si musíte sundat kalhoty uprostřed parkoviště.“ řekl místní televizi Two Action News, majitel telefonu Rocky, který si přál skrýt svou identitu a uvedl pouze křestní jméno.

Rocky navstupoval do auta, když v tom najednou cítil zápach a z džín se začal valit kouř.“Když jsem viděl kouř, ihned jsem ze sebe strhl pásek a poté také kalhoty. Vše jsem odhodil pryč a doufal, že nedojde k explozi. Shořela přední část džínů a také začaly hořet jeho boxerky. Dokonce začala hořet i jeho noha, naštěstí se však díky své pohotovosti stihl uhasit. Rocky si iPhone nekupoval přímo nový u Applu, ale po druhém majiteli, skrze společnost, která tyto iPhony přeprodává. Dokonce mu zaslala i náhradu v podobě dalšího iPhonu. Rocky však žádá spíše omluvu, nikoli odškodnění. Apple byl s případem obeznámen a vyšetřuje jej.

iphone_burn_6plus

burn_iphone_6plus_2

*Zdroj: cultofmac

Dnes nejčtenější

.