Zavřít reklamu

icon 4855574_largerVzhledem k tomu, že v poslední době nebylo příliš zajímavých aplikací pro Mac zdarma a často se některé opakovaly, jsme se rozhodli, že kromě free aplikací přidáme i některé zajímavé zlevněné, tedy za nižší částku. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to bohužel neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Super Refocus
Super Refocus je skvělou aplikací, kterou by si rozhodně žádný fotograf nadšenec neměl nechat ujít. Aplikace naprosto profesionálně zvládne zaostřit objekty na vašich fotografiích a zvýší intenzitu snímků. Lehce ohraničte oblast, na kterou chcete zaostřit a vytvořte neobyčejná díla. Samozřejmě aplikace umí mnohem víc než pouhé zaostření, je také komplexním fotoeditorem.

[appbox appstore id1016794110 oldprice=“14,99€“]

DiskKeeper
Aplikace DiskKeeper vám umožní vyčistit váš Mac od všemožného počítačového odpadu a přebytečných souborů a také zároveň podpoří váš počítač a uvolní místo na disku.

[appbox appstore id916467916 oldprice=“2,99€“]

Fireebok
Fireebok je výkonným nástrojem pro vyhledávání duplikovaných souborů na vašem Macu. Tato aplikace bleskurychle proskenuje vaše složky a vyhledá všechny duplikované soubory. Vymazáním duplikovaných souborů se velmi rychle vytvoří na vašem disku volné místo. Aplikace mimo jiné nabízí i intuitivní a přehledné uživatelské prostředí.

[appbox appstore id963638872 oldprice=“3,99€“]

Click Show
Click Show je skvělou aplikací pro všechny, kteří nechtějí, aby ostatní viděli, jaká okna máte otevřená na vašem Macu. Za pomocí jednoho kliknutí můžete skrýt všechna vaše otevřená okna a poté je znovu otevřít.

[appbox appstore id1054855574 oldprice=“0,99€“]

Disk Drill
Disk Drill Media Recovery je tou nejvíce uživatelsky přátelskou aplikací na obnovu dat pro Mac. Disk Drill dokáže obnovit vaše ztracené fotografie, hudbu, dokumenty, aplikace, videa a další data.

[appbox appstore id431224317 oldprice=“39,99€“]

Set for MS Office
Set for MS Office je ultimátním balíčkem šablon pro dokumenty Word, PowerPoint a Excel na vašem Macu. Aplikace vám poskytuje četné možnosti pro vytváření profesionálního a senzačního obsahu. Set for MS Office udělá vaši práci více zábavnou a rychlou. Aplikace obsahuje 1 545 šablon pro Word, 163 témat pro PowerPoint a 100 předloh pro Excel.

[appbox appstore id691112702 oldprice=“39,99€“]

http://www.t3.com/Photo: http://www.t3.com/

 

Dnes nejčtenější

.