Zavřít reklamu

printscreen 2015-12-03 v 18.47.08Níže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Birthdate
Birthdate je přehlednou a designově povedenou aplikací, která se zaměřuje na narozeniny vašich blízkých. Do Birthdate si můžete přidat své kontakty nebo manuálně přidat jednotlivá jména. Nikdy se vám už nestane, že zmeškáte narozeniny rodinných příslušníků či přátel.

[appbox appstore id1028056917 oldprice=“0,99€“]

After Light Noir
After Light Noir obsahuje 460 různých filtrů, takže můžete fotografie upravovat podle vlastních představ. Filtry jsou rozřazeny do 10 různých témat. Jediné, co musíte udělat, je popustit uzdu své fantazie.

[appbox appstore id960907244 oldprice=“2,99€“]

SYSMonitor
SYSMonitor monitoruje CPU, paměť (RAM), volné místo na disku (ROM), běžící procesy a poskytuje vám další informace (verze iOS, stav baterie, název zařízení a další) o vašem zařízení.

[appbox appstore id937687645 oldprice=“0,99€“]

LVL CAM
LVL CAM je výbornou možností, jak vytvářet správně vybalancované snímky na vašem iPhonu. Tato aplikace vám také umožní upravovat expozici, ohnisko a další. Nahraďte vestavěný fotoaparát mnohem lepší aplikací LVL CAM.

[appbox appstore id706518187 oldprice=“0,99€“]

BuzzKeys
BuzzKeys vám umožní uzpůsobit si klávesnici podle svých přání a potřeb. Aplikace vám nabízí možnost obvzláštnit si klávesnici animovaným schématem či dokonce vlastní fotografií. Vylepšete a zvýrazněte svou konverzaci za pomocí široké palety různých emotikonů, fontů, gifů a nálepek. Pokud máte zrovna tvořivou náladu, tak svou zprávu můžete dokonce nakreslit.

[appbox appstore id1023664633 oldprice=“0,99€“]

Swipe Dial
Vylepšete si svůj iPhone s aplikací Swipe Dial. Aplikace vám poskytne ten nejrychlejší způsob, jak uskutečnit telefonní hovor. Díky této aplikaci budou vaše oblíbené kontakty dostupné přímo z notifikačního centra.

[appbox appstore id926164160 oldprice=“1,99€“]

Black SMS
Aplikace Black SMS zašifruje vaše zprávy heslem a poté je ukryje do zakódované chat bubliny. Aplikace také nabízí možnost ukrývat soukromé zprávy i do obyčených sms zpráv. V této aplikaci můžete také posílat zašifrované fotografie. Rychlé, spolehlivé a především bezpečné – to je Black SMS.

[appbox appstore id448049263 oldprice=“0,99€“]

Presentation Link
Presentation Link je efektivním nástrojem pro vytváření a prezentování interaktivních prezentací na vašem iPadu. Jednoduše importujte existující prezentaci jako PDF či jako obrázek, integrujte video a nastavte odkazy. Aplikace také nabízí možnost uzamknout vaše vytvořené prezentace.

[appbox appstore id441472908 oldprice=“4,99€“]

AnyScan
AnyScan vám umožní oskenovat jakýkoliv typ dokumentu, který potřebujete převést do jediného PDF souboru. Může to být jakýkoliv typ dokumentu, recepty, poznámky a cokoliv dalšího.

[appbox appstore id568826833 oldprice=“2,99€“]

MyFav
Zjednodušte si život s aplikací MyFav. Neodemykejte svůj iPhone, stačí lehce stáhnout dolů notifikační centrum, kliknout na ikonu vaší oblíbené webové stránky a automaticky se daná stránka otevře.

[appbox appstore id954963778 oldprice=“0,99€“]

VideoCollage
Ve VideoCollage se vše točí okolo fotografií a videí. Proměňte své fotografie a videa do jediného uměleckého díla – fotokoláže, videokoláže či video slideshow. Vše můžete doplnit různými vzory, texty, hudbou, barvami a dalšími efekty.

[appbox appstore id777206884 oldprice=“1,99€“]

http://www.theverge.com/Photo: www.theverge.com

Dnes nejčtenější

.