Zavřít reklamu

icon 713417_largerVzhledem k tomu, že v poslední době nebylo příliš zajímavých aplikací pro Mac zdarma a často se některé opakovaly, jsme se rozhodli, že kromě free aplikací přidáme i některé zajímavé zlevněné, tedy za nižší částku. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to bohužel neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Browser Ninja
Browser Ninja je aplikací, která vám pomůže jednoduše přecházet mezi různými webovými prohlížeči. Můžete používat několik prohlížečů najednou a pouze si vybrat současný prohlížeč z menu bar. Pokud chcete používat specifický prohlížeč na určité webové stránky, stačí pouze nastavit pravidlo a Browser Ninja se podle pravidla zařídí.

[appbox appstore id995838410 oldprice=“0,99€“]

BackGroundMusic
Přidejte hudbu na pozadí vašich videí během okamžiku s aplikací BackGroundMusic. Tato aplikace vám nabízí tu nejjednodušší možnost, jak přidávat hudbu na pozadí video souborů. Aplikace také umí vymazat (nebo ponechat) zvuky z originálního videa.

[appbox appstore id514734643 oldprice=“2,99€“]

My Net
S touto aplikací budete mít přehled o tom, která zařízení jsou připojena k vaší oblíbené veřejné WiFi síti či vaší domácí síti. My Net je extrémně rychlým a podrobným řešením pro každého uživatele. Aplikace vám umožní prohlédnout si informace o všech zařízeních na lokální síti.

[appbox appstore id931314293 oldprice=“4,99€“]

File2Folder
File2Folder vám dává možnost třídit stovky, ne-li tisíce složek za pomocí jednoho kliknutí. Nyní můžete přesouvat, kopírovat nebo vymazávat složky podle vašich preferencí. Manuální třídění je opravdu zdlouhavé, nudné a zabírá dost času, takže přestaňte plýtvat čas a stáhněte si aplikaci File2Folder.

[appbox appstore id654460361 oldprice=“5,99€“]

Copy Parrot
Copy Parrot je rychlou a jednoduchou cestou, jak ukládat a skladovat důležité informace. Umožní vám kopírovat informace z jednoho iOS zařízení a vkládat do jiného iOS zařízení. Aplikace Copy Parrot je dostupná i pro Apple Watch.

[appbox appstore id978412028 oldprice=“1,99€“]

Cockatoo
Cockatoo odstraní veškeré nepříjemnosti spojené se spravováním vaší hudební kolekce. Tato aplikace má moderní a uživatelsky přívetivé uživatelské prostředí a šetrné k baterii vašeho Maca. Cockatoo se zjeví na vaší obrazovce jen v momentě, kdy ji potřebujete, stačí pohnout vaším kurzorem doprava nebo doleva směrem k okraji obrazovky.

[appbox appstore id788713417 oldprice=“5,99€“]

Mac Apps 11

Dnes nejčtenější

.