Zavřít reklamu

MyBookDo světa fotografií nás zavedla společnost WD, která na tiskové konferenci v úterý 1. 12. představila své nové produkty pro ukládání a zálohování dat, tedy i fotografií. V centru pozornosti byl nový operační systém WD My Cloud OS 3, který je dostupný po všechny produkty řady My Cloud. Operační systém My Cloud OS 3 společnosti WD je vybaven intuitivním uživatelským rozhraním nabízejícím bohaté možnosti sdílení obsahu, zálohování a synchronizace, které pozvedají nabídku osobního cloudu NAS při současném zachování soukromí a kontroly nad uloženými daty, což je typické pro osobní cloudová zařízení, která jsou fyzicky umístěna v domácnosti nebo kanceláři.

Mobilní a webový přístup My Cloud je neuvěřitelně intuitivní a snadno se používá. Pomáhá rychle zajistit a uspořádat digitální život s počítači, tablety a smartphony. Součástí systému My Cloud OS 3 jsou i mobilní aplikace My Cloud, které nabízí dvě možnosti ochrany fotek a videí: stačí je nastavit na automatické zálohování při pořízení nebo uložení nastavením na zálohování, když jste připojení k bezdrátové síti.

WD_PRAHA_1_12_2jpg

Vedle dalších produktů byl na tiskové konferenci představen My Book Pro dosud nejrychlejší externí disk z nabídky WD. Nový externí disk My Book Pro umožňuje kreativním profesionálům a všem dalším, kteří vytvářejí objemné soubory a pracují s nimi, výrazně snížit čas pro přenos velkých souborů videa, fotografií či hudby, a mohou se tak věnovat více tomu, co mají rádi, tedy své kreativní činnosti.

WD_MyBook_Pro_front

Hostem tiskové konference byla i fotografka Markéta  Navrátilová, které se podělila o své zážitky z fotografování cyklistického závodu Tour de France.

MyCloud_MyCloudMirror2 copy

Dnes nejčtenější

.