Zavřít reklamu

iPhone 6 FB trik iconMilujeme své iPhony, ale občas se stane, že nás něčím pozlobí nebo se náhle zpomalí či podobně. V takovém případě většinou pomůže buďto normální nebo tvrdý restart a v horším případě obnovení telefonu nebo přeinstalování iOS přes DFU nebo Recovery režim. Jenže někdy postačí jen úplně obyčejný trik, který vám zabere přibližně 10 vteřin a zrychlí váš iPhone či vyřeší některý z vašich problémů. Jak zrychlit iPhone během krátké doby se bude určitě hodit nejednomu majiteli některého ze starších iPhonů nebo iPadů.

Mnoho problémů může zejména na starších iPhonech způsobovat operační paměť RAM. Tu ale můžete díky jednoduchému triku rychle uvolnit a zrychlit tím celé zařízení, ať už se jendá o iPhone, iPad nebo iPod touch. Na trik, jak zrychlit iPhone během 10 vteřin přišel redaktor Marc Forrest ze serveru Gizmodo a už ani nemůže být jednodušší. Stačí postupovat podle návodu níže.

Jak zrychlit iPhone během 10 vteřin

  1. Odemkněte svůj iPhone
  2. Na zapnutém iPhonu podržte Power tlačítko, dokud se neobjeví „vypněte přejetím“
  3. Nyní zmáčkněte Home tlačítko a držte jej do té doby, dokud se neobjeví domovská obrazovka
  4. Obrazovka by měla probliknout, někdy zmizí zcela plynule, tím máte potvrzeno, že vše proběhlo v pořádku
  5. A to je vše. Tímto úkonem se vám uvolnila paměť RAM

Na závěr jen ještě upozorním, že byste tento trik neměli provádět příliš často, ale opravdu jen v případě, kdy se vám zdá telefon nebo tablet pomalý či máte jiný problém se systémem.

RAM trik uvolneni
iPhone 6 FB trik

*zdroj: cultofmac

Dnes nejčtenější

.