Zavřít reklamu

Escape from TarkovMiluju hry které vznikají na východ od našich hranic, zejména FPS nebo hry jako je Stalker, mají totiž neuvěřitelnou atmosféru, takovou kterou prostě dokáží udělat jen ti, co v podobném prostředí žijí, ne ti co jej znají z Hollywoodu. Nyní přichází přímo z Ruska hra, která jak vidět atmosférou čiší až po okraj.

FPS jménem Escape from Tarkov ukazují tvůrci jak na prvním gameplay videu z Pre-Alfa verze, tak i na traileru, který nás upoutal na první pohled. Hra by měla být k dispozici v příštím roce a co je sakra zajímavé je fakt, že vyjde zároveň ve verzi pro PC, tak i pro Mac.

Vývojáři se zaměřují zejména na atmosféru, příběh a grafiku, díky které se budete cítit skutečně ohroženi vším co je kolem vás. Herní oblast nabídne 16 kilometrů čtverečních, na kterých žijí nejen nepřátelé, ale také divočina, která vám de po krku stejně jako kalachy vašich nepřátel.

Pokud se vám hry z videí zalíbila, pak se neváhjete registrovat do plánované betaverze, která bude k dispozici jak pro PC, tak i pro Mac. Registrovat se do betaverze můžete přímo zde.

eft_logo_promo

Dnes nejčtenější

.