Zavřít reklamu

Thorn diary iconČeská firma Thorn znáte jako výrobce příslušenství pro iPhone. Psali jsme o nich několik recenzí. Nejznámější jsou jejich oblíbené, precizně zpracované dřevěné kryty, Docky nebo nově nabízené auto držáky. Nově kluci z Thornu nabízejí  originální, elegantní sešit, který má dřevěné desky z pravého jasanu. Ve spojení s přírodní strukturou dřeva nabízí úžasné obrazce. Výrobky značky Thorn z pevného a kvalitního dřeva se vyrábějí zcela ručně. Dřevo pochází z Krkonoš, ze zcela obnovitelných zdrojů. Blok pořídíte od 890,- Kč.

Hlavní přednost diáře, bloku Thorn spočívá v designu, který je jedinečný, zaujme na první pohled. „Spolupracujeme s českými řemeslníky. Chceme, aby lidé cítili kvalitu a chuť, která vychází z českých rukou,“ říká Mirek Taller z firmy Thorn. V nabídce Thornu najdete pouze přírodní, precizně vyrobené produkty s důrazem na krásu, detaily i funkčnost. Díky použití přírodních materiálů jsou naše produkty šetrné k životnímu prostředí. Každý blok se vyrábí několik dní, ručně, během nichž se výrobek postupně brousí, namáčí, olejuje a obrušuje laserem, aniž by ztratil své přirozené vlastnosti a barvu. Použité dřevo pochází přímo z Krkonoš.

Thorn

Zakázková výroba:
Zcela jedinečná je nabídka mít vlastní motiv, logo na deskách diáře. Jasanové dřevo je totiž v jednotlivých vrstvách jinak tmavé nebo naopak světlé a právě tyto barvy se liší obal od obalu a tak nikdy nebudou dva diáře stejné. Když už jsme u možnosti nechat si vytvořit vlastní motiv, musí dostat kluci z Thorn opět pochvalu. V momentě kdy totiž založíte menší firmu nebo si chcete nechat jen pro sebe vytvořit například vizitkář s vašim logem, obvykle narazíte na problém s množstvím objednaných kusů, které se pohybují v řádu stovek. Nechat si tak udělat na zakázku například jeden vizitkář je tedy téměř nemožné. Naopak u Thorn sice za vlastní motiv připlatíte a obal vás místo 890Kč, respektive 990Kč bez motivu, bude stát 1690Kč a 1790 Kč, ale můžete si nechat vyrobit pouze jeden jediný kus, o který se postará grafik, jenž do laseru nadefinuje přesné tvary vašeho loga, obrázku nebo například jména nebo rodinnou fotku.

Kompletní výroba, včetně broušení, natření přírodním olejem a voskování probíhá v centru Prahy, kde se nachází dílna. Možností je nechat si vygravírovat zakázkový motiv na desky bloku.

Thorn blok

Mini blok
Příjde vám, klasický blok příliš velký? Variantou je menší verze Mini Blok, má rozměry A6 a je o něco praktičtější, lépe se vejde do tašky nebo batohu.

Mini blok

O společnosti Thorn:
Společnost Thorn vznikla na podzim roku 2012 a zaměřuje se na výrobu pouzder z přírodních materiálů pro mobilní telefony a tablety Apple. Tým nadšených českých výrobců si klade za cíl změnit vnímání příslušenství pro mobilní telefony a tablety Apple.

Thorn

Dnes nejčtenější

.