Zavřít reklamu

ClamCase Pro iPad Air 2 iconJe velmi málo pravděpodobné, že při výběru klávesnice pro váš iPad Air jste nezavadili o kryty a klávesnice v jednom od značky ClamCase. Jedná se o prémiovou značku, jejíž produkty jsou bezvadně zpracované. Nejnovější počin jménem ClamCase Pro, který je určen pro iPad Air 2. Tato nejnovější verze rozhodně zaujme, protože vypadá skvěle, klávesnice je tenká a je dost podobná té, co je v nejnovějším Macbooku. A přichází i ve třech stejných barevných variantách.

Velký plus je i možnost otočit klávesnici ve stylu dnešních konvertibilních laptopů. Po vzoru například Lenovo Yoga, takže kryt s klávesnicí můžete použít pro psaní, pro sledování filmů a nakonec můžete používat iPad klasicky, jak jste zvyklí, protože klávesnice je v tu chvíli deaktivovaná. To, co je vidno hned z renderů je materiál, který je jasný hliník, což je skvělá zpráva, bohužel špatně potom působí záda iPadu, která se promění v lesklý plast. Kloub je pogumovaný.

ClamCase Pro iPad Air 2
Klávesnice je skutečně tenká, což pěkně ladí k produktové řadě Air

Jak jsem již zmiňoval, klávesnice je velmi podobná té z Macbooku Air. Stejné ostrůvkové rozložení, přičemž mimo klávesy jako je „command“ nebo „option“ zde najdeme i klávesy typu „Bluetooth“ anebo „Spotlight“, případně další, které se vážou k iOS. Pokud se vám kryt+klávesnice skutečně líbí, tak neváhejte, protože výrobci nyní nastavili zajímavou slevu a všechny tři barevné varianty (alternativy ke Space Gray, Silver a Gold) koupíte za 120 dolarů pro iPad Air 2. Běžná cena je 150 dolarů, takže pokud chcete zajímavý dárek, ať už pro sebe nebo pro někoho jiného, tak rozhodně neváhejte. Řekl bych, že pokud chcete na iPadu produkovat jakékoliv texty, tak lepší pouzdro s klasickou notebookovou klávesnicí nejspíše neseženete.

ClamCase Pro

Dnes nejčtenější

.