Zavřít reklamu

Star Wars Battlefront CompanionMinulý týždeň sa niesol vo veľmi zmiešanom duchu. Pripomenuli sme si 17. november/listopad, viaceré obchody odštartovali Black Friday a nakoniec, EA vydala Star Wars Battlefront. Najnovší prírastok do obľúbenej série sa vydal iným smerom než predošlé diely a jedná sa o čisto onlinovú záležitosť v štýle Battlefield, čo ma až tak veľmi neprekvapuje. Na hre totiž pracovali samotní tvorcovia Battlefieldu, švédske štúdio DICE a tí to s multiplayerovými strielačkami vedia. Bonusom je vrcholná grafika aj na herných konzolách, kde gameplay pôsobí filmovo, čomu pomáhajú vysokokvalitné textúry objektov na pozadí, ako aj striktné podmienky, ktoré si nárokovali tvorcovia filmu.

Každopádne, Star Wars Battlefront je multiplayerová záležitosť s možnosťou hrania misií v singleplayerovej časti, ale nenájdete tu príbehovú líniu, čo ale bohate vykompenzuje film, ktorý vychádza na Vianoce. Ako hráč máte potom možnosť levelovať, upgradovať svoju postavu, získavať nové zbrane a sledovať svoj progress a presne to vám umožní nová Companion aplikácia pre iPhone, v ktorej môžete sledovať svoj postup a štatistiky v hre, ktorú hráte na svojom PC, PS4-ke alebo Xbox One. Zároveň si môžete porovnávať svoj postup s postupom svojich priateľov a tiež budete dostávať upozornenia, že sa k nim môžete pripojiť, ak začali hrať hru.

Ale aby to nebola len obyčajná companion aplikácia, máte tu k dispozícii režim Base Command, čo je pomerne chytľavá taktická ťahová stratégia, v ktorej chránite svoju základňu pred nepriateľmi. V nej vás čaká celkovo 50 misií aj s tutorialom a môžete získať až 150 hviezd, ktoré môžete vymieňať za ďalšie kredity. Aplikácia je pochopiteľne dostupná zadarmo pre všetky zariadenia so systémom iOS 7 alebo novším. Hru pre PC alebo konzolu si môžete kúpiť už teraz, prípadne ak máte Xbox One, môžete si ju vyskúšať vrámci EA Access.

[appbox appstore id1050725181]

Star Wars Battlefront

Dnes nejčtenější

.