Zavřít reklamu

Reeder 3 iconJedna z vůbec nejpopulárnějších RSS čteček pro platformu s nakousnutým jablíčkem Reeder 3 zavítala po OS X také na iOS, konkrétně tedy na iPhone a iPad. Původně totiž třetí verze byla dostupná od září jen pro Mac, ale nyní přichází s mnoha novinkami také mezi uživatelé iPhonů a iPadů. Reeder nezapomněl na podporu nejnovějšího iPadu Pro a funkcí jako Split View nebo 3D Touch.

První ze všeho byla přidána podpora služby Instapaper, která se tak připojuje ke službám jako Feedbin, Feedly a Feed Wrangler. Reeder 3 také přináší podporu pro Safari View Controller, což znamená, že už nemusíte ukončit aplikaci ke zobrazení odkazů. Místo toho se budou otevírat přímo v aplikaci.

Jak už bylo zmíněno výše, Reeder 3 také přináší podporu pro Split View multitasking na iOS 9 a také podporu pro nový iPad Pro. Kromě toho nechybí ani podpora 3D Touch displeje na iPhonu 6s a 6s Plus, přičemž můžete zobrazovat náhledy článku díky funkci Peek and Pop.

Kromě těchto zásadních novinek přidali vývojáři také několik dalších, mezi kterými nechybí ani možnost změny velikosti písma, označování článků jako nepřečtené nebo oblíbené nebo nová složka archivů. Všechny novinky naleznete níže.

Pokud si chcete přidat Letem světem Applem do RSS čtečky jakou může být i Reeder 3, pak do aplikace stačí vložit následující odkaz:

https://www.letemsvetemapplem.eu/feed/

What’s New in Version 3.0

– Instapaper as a sync service
– Safari View Controller for in-app browsing
– iOS 9 split view support
– 3D Touch support for article previewing in the article list
– Support for iPad Pro
– List font size options
– Font options for the article viewer
– Updated UI
– Unread and starred counts for smart folders
– Hide smart folders in unread/starred view if there are no unread/starred items
– New “Archive” folder in “All items” view mode which only shows read items (no unread or starred)

[appbox appstore id697846300]

Reeder 3

Dnes nejčtenější

.