Zavřít reklamu

apple_watch_stand_title_1024x1024Apple po nás chce, abychom Apple Watch vnímali jako šperk, ovšem při nabíjení je musíme válet po stole jen tak, protože nějakého stojánku se v balení tohoto šperku pochopitelně nedočkáme, tedy pokud nepočítáme Apple Watch Edition, kde už i Applu bylo hloupé nedát vám za půl milionu korun alespoň něco navíc. Trh tak doslova zaplavují nejrůznější stojánky a my se dnes podíváme na dvě minimalistická řešení od známé společnosti Spigen, která osobně považuji za to nejlepší co můžete nyní koupit, pokud jste fanoušci minimalismu.

Spigen Watch Stand
Hliníkové tělo, pogumovaná část pro hodinky a design, který bude ozdobou vašeho pracovního stolu bok po boku iMacu a dalších hliníkových hraček, které od Applu máte. Spigen Watch Stand je hliníkový stojánek se čtveřicí gumových podložek které se přilepí ke stolu, jehož vrchní část tvoří pogumovaný hliník. Právě díky gumě si hodinky ani při rychlé a neopatrné manipulaci nepoškrábete a nehrozí, že se jim něco stane. Do vrchní části stačí vložit nabíječku k Apple Watch a pevně ji zasunout. Vše je na milimetr přesné a nabíječka nebude vypadávat ani se pohybovat a vzhledem k detailnímu zpracování docku s ním vytvoří v podstatě jeden celek. Hodinky je možné dávat na dock se zapnutým nebo rozepnutým řemínkem. Máte je přímo na očích, vypadají skvěle a stojánek se hodí na pracovní stůl vedle dalších hliníkových Apple produktů, není co dodat. Snad jen fakt, že gumové podložky drží velmi spolehlivě a nemusíte se bát, že by při manipulaci s hodinkami stojánek někam jezdil nebo padal. Samozřejmě je však můžete kdykoli bez problémů odlepit aniž byste poškodili stojánek nebo stůl.
  • Spigen Watch Stand si můžete zakoupit přímo zde.
apple_watch_stand_title_1024x1024
Spigen Apple Watch Night Stand
Zatím co Watch Stand je chloubou vašeho stalu, Night Stand má zcela jiné ambice, chce se stát minimalistickou součástí nočního stolku, která nezabere příliš místa, nebude vás nijak rušit během chvil relaxace a přesto poskytne pro Apple Watch dostatek pohodlí, aby se nemuseli jen tak válet na stolku a mohly se pohodlně celou noc dobíjet. Díky tomu, že se Apple Watch nesynchronizují s počítačem je řada lidí nabíjí na nočním stolku a právě sem směřuje Watch Night Stand. Jedná se o pogumovaný plast, na který se hodinky pokládají bokem a přepnou se tak automaticky do režimu nočního stolku, kdy ukazují čas a alarm na svoji šířku. Celá spodní část stojánku je protiskluzová podložka díky které se stojánek nepohne ani o milimetr ať manipulujete s hodinkami jak jen chcete. Do pouzdra se opět zasouvá nabíječka, která taktéž jako v předchozím případě drží jako přilepená. Pokud tedy chcete nabíjet Apple Watch na nočním stolku, pak je Night Stand ideální možností.
iPouzdro

Dnes nejčtenější

.