Zavřít reklamu

Futurama iconPokud jste fanoušci seriálu Futurama, tak jste se s velkou pravděpodobností cítili sklíčeně, když populární série skončila. Nyní se ale můžete začít radovat, jelikož tým stojící za populárním seriálem společně s německým vývojářem Wooga připravují hru pro iPhone s názvem Futurama: Game of Drones, která vám oživí vzpomínky na celý seriál a vezme váš iPhone na vesmírné dobrodružství v budoucnosti.

Hra vezme hráče na výpravu s posádkou Planet Express, která zoufale bojuje se svým dlouholetým konkurentem MomCo. Zároveň ale budete doručovat nebezpečné zásilky na zvláštní místa a řešit různé problémy během cesty pomocí hádanek. Vše se samozřejmě bude odehrávat v prostředí ze známého seriálu.

Soudě podle dalších spolupracovníků, kteří se budou na hře podílet, se předpokládá, že by měla být kvalitní. Spolupracovat by měl Dave Grossman (Secret of Monkey Island, The Wolf Among Us) a Jonathon Myers (Game of Thrones: Ascent). Prozatím ale nebyly zveřejněný žádné informace, jenž by naznačovali přibližné vydání.

Futurama

*zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.