Zavřít reklamu

icon 3898342_largerVzhledem k tomu, že v poslední době nebylo příliš zajímavých aplikací pro Mac zdarma a často se některé opakovaly, jsme se rozhodli, že kromě free aplikací přidáme i některé zajímavé zlevněné, tedy za nižší částku. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to bohužel neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Mov Converter
Mov Converter je praktickou pomůckou pro konvertování různých video i audio souborů na formát Mov. Aplikace vám umožní přehrát jakékoliv audio i video soubory na vašem iPhonu, iPadu, iPodu, PSP a dalších mobilních zařízeních či importovat mediální soubory do editačních aplikací jako např. iMovie či Final Cut Pro.

[appbox appstore id694899550 oldprice=“5,99€“]

ChordsMaestroLite
Využijte této skvělé aplikace a s její pomocí budete schopni zahrát na 7 populárních hudebních nástrojů, např. piano, kytara, baskytara či ukolele. Nepotřebujete žádné předchozí zkušenosti s daným nástrojem. Aplikace má pěkné a jednoduché uživatelské rozhraní. Upozorňujeme, že se jedná o lite verzi.

[appbox appstore id768316912 oldprice=“1,99€“]

Camcorder
Camcorder automaticky importuje video z rozličných digitálních videokamer (AVCHD/MOD/TOD/XDCAM) a konvertuje je na rozličné formáty. Aplikace např. umožňuje konvertovat MTS, M2TS, MOD, TOD, MXF na avi, mp4, mov pro editaci v iMovie či Final Cut Pro. Aplikace také umí konvertovat mezi běžnými audio formáty, včetně např. mp3, aac, wav, m4a, flac, au, wma.

[appbox appstore id453389221 oldprice=“5,99€“]

Photo Mosaic
Photo Mosaic vám umožní aplikovat na vaše fotografie mozaikový efekt na tváře osob či kamkoliv jinam. Můžete snadno rozmazat část vaší fotografie, takže osoby na fotografiích nemohou být rozpoznány. Aplikace vám také umožní oříznout nějakou fotografii a podporuje mnoho formátů.

[appbox appstore id1024919377 oldprice=“3,99€“]

Better Battery
Better Battery je menubar aplikací, která pomáhá zlepšovat a prodlužovat životnost baterie vašeho MacBooku a zároveň ukazuje užitečné informace a statistiky ohledně baterie a denního použití vašeho notebooku. Aplikace vypočítává minimální denní výdrž baterie na základě individuální aktivity a na základě toho vám nabídne určitá doporučení.

[appbox appstore id1028815744 oldprice=“3,99€“]

Noise Reducer
Odstraňte efektivně a především bleskurychle digitální šum z vašich fotografií. V momentě, kdy vyfotíte nějakou fotku při špatných světelných podmínkách či za pomocí ne úplně dobrého fotoaparátu, tak kvalita zachyceného snímku není příliš valná. V tom případě nastupuje aplikace Noise Reducer, která vám pomůže.

[appbox appstore id1033898342 oldprice=“0,99€“]

Converter Master
Converter Master je výkonným nástrojem na převádění jakýchkoliv MKV souborů na další video a audio formáty jako např. FLV/F4V, MP4, AVI, WMV. Aplikace vám umožní přehrát bez problémů jakékoliv video či audio na vašem iPhonu, iPadu, iPodu, PSP a dalších mobilních zařízeních nebo převést mediální soubory do iMovie, Final Cut a dalších editačních aplikací.

[appbox appstore id654752988 oldprice=“5,99€“]

Macbook Pro Retina 15inch. Photo: Josh Valcarcel

Dnes nejčtenější

.