Zavřít reklamu

star warsStejně, jako jsme nedávno své iPhony připravili na nejnovější Bondovku v podobě Spectre, tak se dnes zaměříme na nejspíš ten nejočekávanější film letošního roku, který se samozřejmě nejmenuje jinak než Star Wars: The Force Awakens, což je již sedmé pokračování kultovní série. Star Wars je naprostý fenomén, který patří mezi ty nejúspěšnější a mezi ty nejoblíbenější filmy. Film u nás vychází 17. prosince, mezi tím si tedy pojďme své iPhony naladit do tématu té úžasné a daleké galaxie.

Trailery
Na Star Wars se samozřejmě naladíme nejvíce tím, že se podíváme na trailery, které nám z nového filmu prozrazují poměrně dost věcí a záležitostí. Máme tak možnost se podívat na nový světelný meč temné síly, na nové vesmírné lodě, na všechny hlavní postavy a hlavně na obrovské bitvy, které vypadají obzvlášť parádně. Zde jsou všechny dostupné trailery, které doposud byly vydány. Jako bonus si můžete vychutnat TV spoty a další materiály, všechny najdete v tomto playlistu.

Wallpapers
Tapet pro iPhone existuje na světě spousta, nikdo mi ale nevymluví, že Stormtroopers nebo zářící světelný meč obohatí váš displej jako málokteré wallpapery. Proto neváhejte a stahujte z následujících stránek, které zabalí váš iPhone do tématiky Hvězdných válek. Mezi ty nejlepší patří iDownloadblog, wall.alphacoders, boingboing nebo slashgear.

Star-Wars-Stormtrooper-Splash-1024x946

Sociální sítě
Marketingové oddělení Star Wars samozřejmě nezahálelo a připravilo si pro fanoušky i oficiální profily na sociálních sítích. Na Facebooku, Twitteru, Instagramu, Google Plus, tumblru či YouTube tak narazíte na skvělé a příjemné bonusové materiály, které jinde nenajdete.

star wars

Oficiální web
Chybět přirozeně nemůže chybět oficiální stránka celého filmu, kde najdete veškeré informace o filmu, trailery a wallpapery ke stažení. Jde o takovou centrálu. kde najdete ty oficiální média. Samotné stránky navíc nudné rozhodně nejsou a přicházejí ve výborném a imersivním designu, který vás vtáhne do tajemné galaxie.

star wars

Disney Infinity 3.0 Edition Starter Pack
Disney se snaží svůj nadcházející trhák propagovat naprosto všude, a tak je jasné, že se dostalo i na novou Apple TV čtvrté generace. Přes tu si můžete stáhnout  Disney Infinity 3.0 Edition game, což je klasická adventure hra, kde si hráči vytvářejí své hry a kde se odemykají nové postavy kupováním fyzických sběratelských figurek. Součástí tohoto balíčku je i vůbec první herní ovladač vytvořený pro novou Apple TV. Balíček si můžete zakoupit přímo v amerických Apple Storech. Pro nás se tak jedná spíše o takovou zajímavost, můžeme jen doufat, že se podobných záležitostí dočkáme i u nás.

disney star wars pack

Star Wars BB-8 Droid
Zakoupit si můžete i roztomilého droida BB-8, kterého najdete ve trailerech.  Tohoto robota budete ovládat pomocí vašeho iPhonu či iPadu. Jedná se o opravdu povedenou a realistickou repliku chytrého droida, který se v trailerech prohání po nekonečných pouštích. Zakoupit ho můžete na Amazonu, na oficiálních stránkách Apple Storu nebo na Ebay.

bb8

Oficiální iOS aplikace
K dostání je i oficiální iOS aplikace, bohužel pro nás je dostupná pouze pro americký App Store. Je to škoda, jelikož se jedná o povedenou aplikaci, která toho nabízí opravdu hodně: možnost pořídit si vlastní Jedi selfie, zahrát si různé hry, odemykat nové postavy nebo si pustit klasické melodie a znělky. Pokud vlastníte americký účet, aplikaci si můžete stáhnout zde.

Dlouhou chvíli si ale zkrátíte tím, že si zahrajete podařené hry v podobě Angry Birds Star WarsLego Star Wars. Jedná se o vysoce návykové hry, které vás dokonale připraví na nejnovější pokračování série.

Kryty a obaly na iPhone
Nabídka krytů a obalů s tématikou Star Wars je v Čechách opravdu slabá. Na internetu sice najdete nějaké kousky, jde ale o levné záležitosti z nedůvěrných a neprověřených zdrojů. Proto se budete muset podívat na zahraniční stránky, které toho naopak nabízejí dostatek. Ty nejlepší najdete přímo na disneystore,  redbubble, na Amazonu a na Ebay.

Star Wars The Force Awakens

Dnes nejčtenější

.