Zavřít reklamu

izivibeV půlce příštího roku by se mohl na pulty obchodů dostat speciální obal na váš iPhone. IZIVIBE totiž transformuje vaše zařízení na úplně jinou úroveň využití. Teprve s tímto krytem zjistíte, jak silné vibrace váš iPhone zvládá a co vše je možné s jablečným strojem provozovat.

Hned na začátek zklamu všechny, kdo při pohledu na fotku k článku mysleli, že se jedná o kryt, který vašemu iPhonu vykouzlí anténu po vzoru nokia 5110 a tím pádem již nebude možné vytvořit žádné kauzy typu AntenaGate. Zklamu i ty kdo tipovali transoformaci iPhonu na pingpongovou pálku. Taky vedle. Ovšem potěším ty, kdo tipovali, že se jedná o přeměnu vašeho jablečného miláčka na hračku pro dospělé. Ano je to tak. IZIVIBE udělá z vašeho telefonu regulérní vibrátor.

Pokusů o propojení intimního světa s chytrými telefony již bylo několik. Od chytrých podprsenek, přes počítadla sexuální akce až po bezdrátové ovládání všemožných plastových tvarů připomínajících délkou hada. Tak proč by měl být IZIVIBE jiný ? Protože nepotřebuje nic víc než váš telefon a aplikaci.

Vyhnete se trapným situacím, kdy dojdou baterky i přesto, že králík v reklamě sliboval výdrž dlouhé hodiny. Dokonce se vyhnete i situacím kdy prostě bluetooth stávkuje a nechce se spárovat s příslušenstvím nazvaným „big_black68cm.“ IZIVIBE je totiž opravdu jen pouzdro vytvořené z hladkého zdravotně nezávadného silikonu, využívající pouze přenos vibrací telefonu po svém povrchu.

Aplikace, kterou výrobce k novému „kamarádovi“ nabízí bude umět až 7 různých intenzit vibrací, které bude moci ovládat i partner z jiného zařízení. Což se samozřejmě hodí pro páry jezdící na služební cesty. Tvůrci zašli dokonce do takových detailů, že budete moci typ vibrací, které vám dělají nejlépe sdílet s přáteli.

Jelikož před pár týdny, vyšla zpráva, že do 20 let by měli lidé provozovat více sexu s roboty než s dalšími lidmi, myslím, že tohle je ten první krůček. Napadla mě ještě otázka, jestli půjde skrze aplikaci zapnout i FaceTime hovor a co dělat, když rozespalá žena ráno ve shonu zapomene sundat své hebké pouzdro. Myslím, že pak výmluva, že jde o kryt, který udělá z iphonu satelitní telefon s anténou se bude zajisté hodit.

Jak to vidíte vy? Přemýšleli byste o koupi takového obalu nebo prostě zastáváte názor, že jsou věci které do milostného života nepatří. Napište do diskuze.

izivibe

//

*Zdroj: mashable

Dnes nejčtenější

.