Zavřít reklamu

icon 859345_largerVzhledem k tomu, že v poslední době nebylo příliš zajímavých aplikací pro Mac zdarma a často se některé opakovaly, jsme se rozhodli, že kromě free aplikací přidáme i některé zajímavé zlevněné, tedy za nižší částku. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to bohužel neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Paint
Paint je skvělou aplikací na kreslení a malování, která vám umožní různě čmárat, kreslit a malovat na vašem Macu přesně tak jako v klasické aplikaci Malování od Microsoft Office. Paint nabízí různorodé štětce, obrazce, textové nástroje a mnoho dalšího. Aplikace podporuje různé formáty jako např. BMP, PNG, JPEG, TIFF a GIF.

[appbox appstore id592352238 oldprice=“4,99€“]

RuneSigner
Díky aplikaci RuneSigner můžete rychle a precizně vyplnit a podepsat jakýkoliv PDF soubor. Nemusíte žádný soubot vytisknout ani skenovat. Dále můžete přidat váš oskenovaný podpis, obrázek či text v libovolné velikosti a fontu.

[appbox appstore id509859345 oldprice=“3,99€“]

Smart Reminder
Smart reminder je jednoduchou a efektivní aplikací, která vám umožní přidávat připomínky, takže už nikdy na nic nezapomenete. K vašim připomínkám si můžete zvolit vlastní hudbu, přidat vlastní obrázky či různé vizuální efekty. Aplikace nabízí skvělé motivy pro různé události jako výročí svatby, narozeniny, párty, pracovní schůzky, romantické rande a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1053038341 oldprice=“9,99€“]

Folder Factory
Folder Factory je fajnovou aplikací, která se zaměřuje na designovou stránku vašich složek. Můžete si své tématicky podobné složky předělat do jedné barvy, textového označení či obrázku. Tato aplikace udrží váš Mac přehledný a pěkně organizovaný.

[appbox appstore id521419726 oldprice=“1,99€“]

Orion Flyer
Vytvářejte krásné profesionálně vypadající letáčky během okamžiku. Orion Flyer nabízí praktický editor, ve kterém si můžete různě pohrát s textem, obrázky, šipkami a různými tvary. Orion Flyer také nabízí velké množství profesionálně vytvořených šablon pro vaše letáky, stovky různých fontů a barev.

[appbox appstore id1011995968 oldprice=“19,99€“]

Mechanical Clock
Přemýšleli jste někdy nad tím, jak pracují klasické hodiny? Chtěli byste vidět všechny vnitřní části hodin? Zkuste si stáhnout tyto skvělé Mechanical Clock. Tato aplikace je realistickou animovanou tapetou, která nabízí 2 barevné schématy.

[appbox appstore id435142554 oldprice=“1,99€“]

Dnes nejčtenější

.