Zavřít reklamu

icon 054034_largerVzhledem k tomu, že v poslední době nebylo příliš zajímavých aplikací pro Mac zdarma a často se některé opakovaly, jsme se rozhodli, že kromě free aplikací přidáme i některé zajímavé zlevněné, tedy za nižší částku. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to bohužel neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

SuperDesktop
SuperDesktop vám umožní mít pěkně organizovanou a přehlednou obrazovku za pomocí jednoho kliknutí. Prostě skryje všechny vaše ikony. Můžete si vytvořit vícero virtuálních obrazovek, takže budete mít např. jednu obrazovku pro rozdělané projekty, druhou pro zákazníky apod. SuperDesktop vám také přináší možnost ukrýt jedním kliknutím všechny otevřené aplikace.

[appbox appstore id1044692832 oldprice=“0,99€“]

XView
XView je profesionálním, inteligentním a výkonným prohlížečem souborů, který podporuje opravdu velké množství různých formátů. S XView můžete lehce prohlížet obrázky, video či poslouchat audio.

[appbox appstore id771344738 oldprice=“5,99€“]

Doodle Destroy
Doodle Destroy je zábavnou fyzikální hrou, ve které je vaším cílem udržet modrou kostku na šedých kvádrech zatímco zničíte červené kvádry. Je nesmírně důležité chytře uvažovat a mít správné načasování.

[appbox appstore id433149840 oldprice=“0,99€“]

PDF Password
PDF Password je velmi praktickou aplikací, která vám pomůže otevřít nepřístupné PDF dokumenty a umožní vám tyto soubory vytisknout, editovat či kopírovat. Aplikace podporuje všechny verze Adobe Acrobat.

[appbox appstore id908137533 oldprice=“4,99€“]

AudioBurner
AudioBurner je profesionální vypalovací aplikací. Nabízí vypalování hudby na CD a také dokáže vymazat přepisovatelné CD. Dále nabízí 74 různých jazyků. Podporuje: CD, DVD, HD-DVD a BD.

[appbox appstore id814054034 oldprice=“9,99€“]

Splash it!
Proměňte jakoukoliv fotografii v umělecké dílo za pomocí aplikace Splash it! Stačí si vybrat konkrétní fotografii, aplikaci ji promění na černobílou a vy si pak jednoduše vyberete objekty, které chcete mít barevné. Vše je intuitivní, rychlé a hlavně precizní.

[appbox appstore id1014854299 oldprice=“1,99€“]

PDF to Image
PDF to Image vám umožní konvertovat PDF soubory na rozličné obrázkové soubory jako např. TIFF, BMP, PNG, JPG, GIF a další. Také vám umožní konvertovat celou stránku PDF na obrázkový soubor včetně textu, barvy, obrázků, formy apod.

[appbox appstore id691025147 oldprice=“0,99€“]

Mac Apps 11

Dnes nejčtenější

.