Zavřít reklamu

Visual Studio Code - iconBěhem dnešní live konference Microsoft Connect 2015 v New Yorku představila společnost vývojářům open-source program pro svůj Visual Studio Code a také oznámila, že rozšíří Visual Studio Emulator for Android mezi Mac uživatele. Microsoft totiž původně před rokem představil emulátor pro Windows a přislíbil, že se jej v brzké době dočkají i vývojáři, kteří pracují na jablečném počítači.

Visual Studio Emulator for Android je nástrojem v rámci celého Visual Studio 2015, který společnost zpřístupnila pro Mac uživatele poprvé v dubnu tohoto roku. Emulátor nabízí vývojářům možnost bezplatně testovat a dolaďovat své Android aplikace i na počítačích s logem nakousnutého jablíčka.

Ač se to pro některé naše čtenáře může zdát absurdní, někteří vývojáři, kteří pracují na Macu, vyvíjí aplikace jak pro iOS, tak pro konkurenční Android, kde je velký počet potenciálních zákazníků a pozdějších uživatelů. Právě proto chce Microsoft nabídnout možnost vyvíjet a testovat Android aplikace i uživatelům počítačů Mac a chce toho docílit právě zmíněným programem Visual Studio Emulator for Android. Více se o aplikaci můžete dozvědět přímo zde.

Visual Studio Emulator for Android

Dnes nejčtenější

.