Zavřít reklamu

Apple PencilApple Pencil je nejspíš nejočekávanějším příslušenstvím tohoto roku, které jablečná firma z Cupertina představila. Její představení šlo ruku v ruce s představením dotykového obra iPadu Pro s 12 palcovým displayem. Zatímco zákazníci iPad Pro již bez větších problémů normálně v Apple Storech zakoupí, s Apple Pencil to už je větší problém.

Většina z nás zaznamenala ten moment, když „peklo zamrzlo“, Tim Cook i Jony Ive utrpěli nejspíš ztrátu paměti v oblasti, kde byla uchována vzpomínka na Steva Jobse, který říkával, že každý z nás má 5 stylusů na každé ruce, a proto není potřeba vymýšlet něco jiného. A tak vydali iPad Pro a k tomu Apple Pencil. Jak už to u Applu bývá, není to jen tak obyčejný stylus, který si většina z nás představí při vzpomínce na okousané plastové tyčky k zařízením značky Palm. Společně s velkým iPadem tvoří dokonalou souhru, po které volala kreativní část uživatelů dlouhé časy.

Vždy se najdou lidé, kteří budou chtít vydělat na faktu, že Apple nestíhá zásobovat Apple Story novým příslušenstvím. A proto se pak není čemu divit, když na eBay narazíte na Apple Pencil s 4x větší cenou oproti standardní cenovce nastavené Applem a to za 399 dolarů. Ve značkových prodejnách byste měli toto prémiové příslušenství koupit za cenu 99 dolarů.

I když se Apple snaží co jen to jde, poptávka je tak velká, že ani zvýšená dodávka nestačí tento chtíč pokrýt.

Jak jste na tom Vy? Počkáte si, až budou dodávky stabilizovány, nebo se prostě nemůžete dočkat a přihodíte nějaký ten zlaťák za možnost mít „božskou tužku“ ihned? Napište do komentáře.

ebay Apple Pencil

//

*zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.