Zavřít reklamu

Apple-Pay-1Služba Apple Pay po několika měsících zamířila do dalších zemí. Minulý rok byla dlouhou dobu dostupná jen v USA a později v tomto roce se dostala také do Velké Británie. Na letošní iPhone konferenci „Hey Siri“ oznámil Apple, že se Apple Pay rozšíří do dalších zemí. V první vlně se jedná o dvojici zemí a to o Kanadu a Austrálii.

Samozřejmě spočátku je Apple Pay v těchto zemích omezena a tamní uživatelé ji mohou využít jen u American Express. Apple ale pochopitelně plánuje rozšířit službu i mezi ostatní banky, aby si ji mohl užit co největší počet uživatelů vlastnící novější iPhone, iPad nebo Apple Watch, které Apple Pay podporují.

Pokud tedy někdo z našich čtenářů v některé z dvojice nových zemí žije (z našich statistik návštěv vyplývá, že ano), tak si může zřídit účet u American Express a Apple Pay si vyzkoušet. Kalifornská společnost přislíbila, že hodlá svou platební službu rozšířit i do dalších evropských států v roce 2016. Navíc Apple uvedl, že Apple Pay už brzy budou podporovat služby jako Kickstarter nebo The Fancy.

Apple Pay FB
*zdroj (obrazek): businessfinancenews

Dnes nejčtenější

.