Zavřít reklamu

watch-dock iconApple podle nejnovějších informací vyvíjí vlastní nabíjecí dock pro Apple Watch. Světlo světa totiž spatřily fotografie balení z francouzského serveru iGeneration. Zdroje severu prozradily, že dock ponese jednoduché jméno „Magnetic Charge Dock,“ což je ostatně vidět i na přiložených fotografiích níže.

Kruhový dock od Applu by měl být schopný nabíjet Apple Watch hned ve dvou polohách a to v případě, že by byly jablečné hodinky položeny na straně při Nightstand módu nebo na výšku, jako u jiných stojánků od výrobců třetích stran. Nabíjecí „puk“ by totiž měl být přizpůsobivý a uživatel si jej bude moct natočit podle své libosti.

Magnetic Charge Dock bude pochopitelně dodávaný i s Lightning kabelem pro nabíjení Apple Watch, ale adaptér už v balení nehledejte. Francouzský server pak informoval, že cena je stanovena na 89 €, tedy nějakých 2400 Kč, což rozhodně není málo, ale v poslední době se všechno příslušenství od Applu prodává za poměrně vysoké částky.

V současné době není známo, kdy se stojánek dostane do prodeje, ale vzhledem k tomu, že se jde už o fotografie samotného balení, bychom se měli dočkat už brzy. Na českých stránkách Applu s ním ale samozřejmě nepočítejte, dokud se u nás nebudou prodávat Apple Watch, nedočkáme se pochopitelně ani stojánku.

Magnetic Charge Dock 1

Magnetic Charge Dock 2

 

Aktualizace: Doplněno o nové fotografie zachycující už samotný stojánek.

watch-dock-2
watch-dock-1
watch-dock-6
watch-dock-4
watch-dock-5
watch-dock-3

*zdroj: macrumors

Dnes nejčtenější

.