Zavřít reklamu

icon 277377_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Sense Cam
Vylepšete si svůj přirozený cit pro kompozici fotografií a vytvářejte díky tomu lepší snímky. Aplikace Sense Cam obsahuje průvodce kompozicí, dále indikátor správného náklonu, funkce pro vytvoření symetrického portrétu a mnoho dalších velmi užitečných funkcí.

[appbox appstore id561703347 oldprice=“1,99€“]

YConvert
YConvert je tou nejrychlejší možností, jak konvertovat různé jednotky. YConvert konvertuje stovky různých jednotek v rozličných kategoriích, např. úhly, energie, sílu, délku, tlak, hmotnost, rychlost, teplotu, čas a mnoho dalšího. YConvert je velmi rychlou, přesnou a intuitivní aplikací. YConvert také obsahuje vestavěnou kalkulačku.

[appbox appstore id725299403 oldprice=“7,99€“]

Vocabank
Začněte lehce studovat slovíčka v jakémkoliv jazyce, kdykoliv a kdekoliv. Vocabank uchovává všechna vaše slovíčka na jednom místě a umožní vám je naučit se je rychle a především efektivně. Aplikace umí automaticky generovat testy z uložených slovíček, různě organizovat naučená slova a mnoho dalšího.

[appbox appstore id680357261 oldprice=“0,99€“]

3D Earth
Aplikace 3D Earth vám přináší ohromující živé 3D simulace naší planety i s aktuálním počasí, předpovědí počasí a světovým časem pro různá města na světě. Informace o počasí se aktualizují každých 30 minut a nabízí předpověď na 48 hodin dopředu. Informace o počasí obsahují: vlhkost, tlak, viditelnost, teplotu vzduchu, celkový popis, čas východu a západu slunce a další.

[appbox appstore id574399713 oldprice=“2,99€“]

Noty
Noty je prostou, ale výkonnou a spolehlivou aplikací, do které můžete přidávat snadno poznámky, úkoly, různé podúkoly a cíle. S aplikací Noty si můžete zaznamenávat různé připomínky, které si lze nastavit tak, aby vám jejich připomenutí vyhovovalo na míru. Přístup do Noty lze také ochránit heslem či Touch ID.

[appbox appstore id987277377 oldprice=“0,99€“]

Stopwatch Plus
Stopwatch Plus je profesionální a pěknou aplikací, která se zaměřuje na stopování času. Aplikace vám poskytuje např. detailní historii, možnost sdílení nahraných kol a také může běžet na pozadí.

[appbox appstore id545654854 oldprice=“2,99€“]

ScanBee
Díky aplikaci ScanBee se z vašeho iPhonu rychle stane přenosný skener. Umožní vám naskenovat dokumenty a promění je ve vysoce kvalitní PDF soubory. Tyto PDF soubory poté můžete sdílet emailem. ScanBee vám rychle naskenuje velké množství dokumentů do jednoho PDF souboru a automaticky detekuje okraje dokumentů.

[appbox appstore id799355420 oldprice=“2,99€“]

InstaTrack
Máme tu další aplikaci pro zaryté fanoušky Instagramu. Aplikace je užitečná v momentě, kdy chcete najít nové followers či zjistit, kdo vás už nesleduje. Také dokáže přepínat mezi všemi účty, které máte na Instagramu, sledovat tajné followers, skryté obdivovatele a mnoho dalšího.

[appbox appstore id859313782 oldprice=“0,99€“]

RecogNow
RecogNow vám umožní konvertovat obrázky na textové soubory za pomocí tří jednoduchých kroků. Poté můžete snadno sdílet textový soubor emailem nebo na sociálních sítích.

[appbox appstore id699839056 oldprice=“1,99€“]

MovieSpirit
Chcete si vytvořit vlastní film? Chcete být producentem, režisérem a zároveň i hercem? V aplikaci MovieSpirit můžete všechny tyto role jednoduše zastat. Díky této aplikaci můžete kombinovat videa, fotografie, hudbu, text a hlasové nahrávky. MovieSpirit vám také umožní do vašich filmů přidat různé efekty a animace.

[appbox appstore id1020541183 oldprice=“6,99€“]

Hindsight
Hindsight je aplikací, která vám pomůže sledovat události a jejich výskyt. Poznamenat si můžete prakticky cokoliv – dobu, která uplynula od poslední návštěvy zubaře, poslední projížďku na kole, návštěvu fitka či zavolání rodičům. Aplikace je dostupná i pro Apple Watch.

[appbox appstore id920899942 oldprice=“1,99€“]

Royal Defense
Na závěr tu pro vás máme jeden vzrušující příběh o království, ve kterém se neustále bojuje proti velkému množství trollů, kteří chtějí zničit a zabrat vaše území. K tomu, abyste přelstili tyto nestvůry musíte začít stavět obranné věže, trénovat vojáky a učit se mocná kouzla. Neváhejte a pusťte se do boje.

[appbox appstore id590224579 oldprice=“0,99€“]

apps DSCF1913

Dnes nejčtenější

.