Zavřít reklamu

iPad_mini_keyboard_caseOd doby co Microsoft vydal svůj poslední Surface Book, se hemží světem otázka,  zdali i Apple neplánuje vydat podobné zařízení. Surface Book je totiž hybridem mezi klasickým notebookem a tabletem. Bylo by proto snadné představit si křížence Macbooku a iPadu. Nejvyšší vedení Applu v čele s CEO Timem Cookem a výkonným ředitelem Philem Schirellem tuto myšlenku absolutně odmítá.

Sám Phil Schiller se vyjádřil k myšlence vytvoření nového tržního segmentu pro tato zařízení velice odmítavě. Podle jeho názoru by takovýto trh byl zanedbatelně malý a nepředpokládá jeho jakýkoliv růst.

Tim Cook v rozhovoru na téma Apple a jeho postoj k Surface Book, nazval toto konkureční zařízení jako pokus o to „zředit“ dvě různá zařízení v jedno. Podle jeho slov chce, aby Apple měl nejlepší tablet na světě a stejně tak nejlepší Mac na světě. Nepřipouští nic mezitím.

Zatím by se tak fanoušci jablečné společnosti neměli hybridního zařízení dočkat. Jak se ukázalo, i sám Surface Book se potýká s řadou problémů, které přispívají k názorům, že Microsoft ušil své zařízení horkou jehlou.

Ovšem pokud se říká „nikdy neříkej nikdy“, tak v případě Applu to platí dvojnásob. Vzpomeňme na podobně odmítavé názory k malým displayům u tabletů, či větším úhlopříčkám u mobilních telefonů, které zazněly z úst představitelů Applu. Dnes je iPad mini brán jako standard a také revoluce ve velikosti obrazovky u iPhonu 6 Plus už nechává všechny chladné.

iPad_mini_keyboard_case

//

Zdroj: bgr.com

Dnes nejčtenější

.