Zavřít reklamu

ikon 435172_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Ananda
Ananda vám pomůže meditovat, soustředit se a především se pořádně zrelaxovat za pomocí progresivních binaurálních tónů a vysoce kvalitních mírumilovných zvuků. Jednoduše si dejte přestávku, ať už jste doma, v práci či v metru. Aplikace nabízí 13 binaurálních programů a mnoho dalšího.

[appbox appstore id740204574 oldprice=“2,99€“]

Busy
Aplikace Busy vám hned na začátku dne připomene vaše nejdůležitější úkoly pro daný den. Busy vás nikdy nebude rozptylovat připomínáním všech úkolů najednou. Každý úkol můžete dát do určité kategorie (Důležité, Později, Hotovo apod.) a poté úkol můžete přesunout za pomocí jednoduchých a přirozených pohybů.

[appbox appstore id592180335 oldprice=“5,99€“]

Audio Notebook
Děláte si často poznámky, ale nebaví vás si je psát? Pak je tato aplikace právě pro vás. Nabízí totiž vytváření si zvukových poznámek a jejich následné rozčlenění, nadepisování a označování. Pochlubí se i vysokou kvalitou nahrávání mluveného slova a je tak vhodná zejména pro studenty nahrávající si přednášky nebo samozřejmě pro kohokoliv jiného. Kromě audio poznámek si v aplikace můžete vytváře i běžné poznámky.

[appbox appstore id720435172 oldprice=“2,99€“]

File Storage
File Storage je tou nejjednodušší a nejrychlejší cestou, jak uchovávat soubory na vašem iOS zařízení a sdílet je s dalšími zařízeními a počítači. S touto aplikací můžete uchovávat vaše soubory bez jakýchkoliv limitů. Své soubory si můžete užít kdykoliv, kdekoliv a i offline. Soubory můžete sdílet prostřednictvím WiFi či Bluetooth. Aplikace obsahuje zabudovaný prohlížeč souborů i vlastní přehrávač. File Storage podporuje velké množství souborů, jak pro vaše dokumenty, tak obrázky, audio i video.

[appbox appstore id527599031 oldprice=“4,99€“]

CameXtra
Skvělá aplikace na vytváření HDR fotografií. CameXtra vám nabízí možnost manuální kontroly nad expozicí, vyvážení bílé, zaostřování a mnoho dalších praktických nástrojů pro úpravu vašich snímků.

[appbox appstore id927768133 oldprice=“0,99€“]

Keymoji
Jednoduše začněte psát a uvidíte, jak vám začne vaše emotikonová klávesnice automaticky nabízet různé možnosti. Pokud chcete psát zábavné texty plné emotikonů, tak je pro vás aplikace Keymoji tou pravou. Podporuje aplikace Snapchat, Facebook, Whatsapp, Email, iMessage, Kik, Line, Kakao Talk, WeChat, Notes, Twitter a další.

[appbox appstore id886476394 oldprice=“6,99€“]

Vitogo Fitness
Potřebujete trochu pomoci s vyrýsováním vaší postavy? Vitogo vám pomůže dostat se do formy. Stačí se s aplikací podělit o to, čeho byste chtěli dosáhnout a Vitogo vás tam jednoduše dostane. Vitogo vytvoří z vašeho iOS zařízení osobního trenéra, který bude sledovat vaše jednotlivé pokroky a udrží vaší motivaci.

[appbox appstore id492292132 oldprice=“0,99€“]

Find a Boozer
Asi všichni známe tenhle problém: potřebujete hospodu a potřebujete ji rychle. Ať už k oslavování nebo zapití různých žalů. A máme tu pro vás jednoduché řešení – aplikace Find a Boozer. Za pomocí pár kliknutí vám aplikace najde ty nejbližší hospůdky. Navíc vás aplikace dovede přímo k vybranému lokálu.

[appbox appstore id355687827 oldprice=“1,99€“]

The Lost City
The Lost City je point and click puzzle adventurou, ve které budete postupně odhalovat tajemství dávné civilizace. The Lost City nabízí mnoho předmětů, které můžete sbírat a také velké množství různých hádanek, které musíte vyřešit. Hra obsahuje kompletní nápovědu.

[appbox appstore id414835676 oldprice=“1,99€“]

Kayos
Kayos je designově zajímavou hrou, která je intenzivní, vyzývavá a chaotická. Kayos obsahuje velmi prosté ovládání a čisté, vizuálně lákající uživatelské rozhraní. Díky Kayos se ponoříte do světa, který nemá žádné hranice a pravidla, ale máte potřebné schopnosti, abyste v tomto světě dokázali přežít?

[appbox appstore id908155536 oldprice=“1,99€“]

InTune
Většina z nás hudbu opravdu miluje a nedokáže si bez ní představit svůj život – ale víte, jak dobré jsou vaše uši? InTune pořádně otestuje a zlepší vaši schopnost intonace. Aplikace vám také umožní zlepšit vaší schopnost zpívat a hrát v tónu, soupeřit s přáteli a sdílet vaše skóre.

[appbox appstore id580791793 oldprice=“0,99€“]

Dnes nejčtenější

.