Zavřít reklamu

iPad Pro icon colorsVe středu se začal oficiálně prodávat iPad Pro a to dokonce i v České republice. Na Slovensko zamířil o den později, tedy včera. U nás si iPad Pro můžete zakoupit buďto přímo na apple.com/cz nebo u některého Apple Premium Resellera či na alza.cz. Pokud o novém iPadu Pro uvažujete, jen stále nevíte, jakou barebvnou variantu si vybrat, tak by vám mohlo pomoct následující video od DetroitBORG, kde redaktor rozbaluje hned všechny barevné varianty, kde jedna z nich je jen Wi-Fi verze, a tak na těle iPadu nenajdete pásky pro antény.

Jde o poměrně kvalitně zpracovaný unboxing, ve kterém se dozvíte i to, jak vypadá nová klávesnice od Logitech, která byla vyvinuta ve spolupráci s Applem a ukázány jsou i základní funkce, včetně Split View a porovnání velikosti s Retina MacBookem a MacBookem Pro.

Autor nezapomněl ani na benchmark, v němž iPad Pro dokonce předběhl i 12″ MacBook s Retina displejem a samozřejmě i všechny ostatní iPady, kde mezi testovanými byly nejnovější iPad Air 2 a iPad mini 4.

Na závěr nechyběla ani ukázka videa a fotografií. iPad Pro nabídne 8-megapixelový fotoaparát a možnost nahrávat videa v 1080p při 30 fps. Nedisponuje tedy nejnovějšími komponenty jako iPhone 6s, ale i tak nabídne kvalitní snímky i video, což je ostatně vidět i na ukázkách.

Dnes nejčtenější

.