Zavřít reklamu

icon 615851_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

DayCost
DayCost je ideální aplikací pro ty z nás, kteří by rádi měli přehled o svých výdajích a příjmech. DayCost má svůj widget, takže budete mít přístup ke svému účtu i v momentě, kdy bude váš iPhone uzamčen. Samozřejmostí je také zabezpeční za pomocí hesla, takže se k vašim záznamům dostanete pouze vy nebo osoby, kterým heslo dáte. Aplikace je dostupná i pro Apple Watch, podporuje více než 160 měn, obsahuje kalkulačku a umožní vám zálohovat na iCloud či Dropbox.

[appbox appstore id931188326 oldprice=“2,99€“]

Screeny
Screeny je užitečnou aplikací, která vám pomůže ušetřit místo, které vám zabírají screenshoty vaší obrazovky. Aplikace proskenuje vaše fotoalbum a pomůže najít a vymazat screenshoty, které už nepotřebujete.

[appbox appstore id941121450 oldprice=“0,99€“]

Foxcard
Foxcard dokáže přečíst, ukládat vaše vizitky a zapamatovat si tak každého s kým jste se potkali v rámci vašeho podnikání. Foxcards je ideálním řešením pro ty, kteří mají velké množství vizitek. Aplikace nabízí možnost přidat fotografie či poznámky k vašim vizitkám.

[appbox appstore id879433711 oldprice=“6,99€“]

Musemage
Musemage je profesionálním kamerou a videoeditorem s různými filtry, stabilizací pro natáčení a různými módy pro pořizování perfektních snímků. Upozorňujeme, že aplikace vyžaduje iPhone 5s a víš.

[appbox appstore id951615851 oldprice=“3,99€“]

ParkSmart!
Místa jako letiště, kampusy, neznámá města, rozlehlé parky jsou jako stvořené k tomu, abyste zapomněli, kde přesně jste zaparkovali vaše auto a poté strávíte opravdu velké množství času hledáním vašeho plechového miláčka. Eliminujte tuto starost s aplikací ParkSmart!. Prostě zaparkujte své auto a označte vybrané místo, abyste našli snadno cestu zpět.

[appbox appstore id996162241 oldprice=“0,99€“]

iCarConnect HD
Aplikace nabízí vše, co potřebujete, přehledně na jednom místě. ICarConnect vám zobrazí datum, čas, venkovní teplotu, možnost poslat SMS s rychlou volbou mezi třemi oblíbenými kontakty, napsání statusu a sdílení na Facebooku či Twitteru, možnost pozastavit hudbu či přeskakování skladeb za pomocí jednoduchých dotyků, možnost poslechu nejlepších rádií na světě a mnoho dalšího. Aplikace podporuje 3D efekt Parallax.

[appbox appstore id625472721 oldprice=“1,99€“]

DrawOnMap
Stalo se vám někdy, že jste museli dlouze čekat na někoho, kdo nevěděl, kde přesně se nacházíte? Unavuje vás přes telefon vysvětlovat někomu vaší současnou polohu? Máme pro vás jednoduché řešení – aplikaci DrawOnMap. Stačí označit na mapě vaší pozici a odeslat ji vašemu kamarádovi nebo komukoliv jinému, kdo vás hledá. Aplikace nabízí 25 ikon, 9 barev a 3 odlišné velikosti.

[appbox appstore id455569073 oldprice=“0,99€“]

Magnifier
Zapomněli jste si své brýle na čtení nebo potřebujete lupu, abyste mohli přečíst menší text na vašem iOS zařízení? Magnifier transformuje váš iPhone na přibližovací lupu i s osvětlením. Aplikace vám umožní text přiblížit až 6krát.

[appbox appstore id508627598 oldprice=“0,99€“]

apps 2015-lightning-dock-iphone-6-plus-hero

 

Dnes nejčtenější

.