Zavřít reklamu

Nintendo games iPhone iconPodle partnerského, vývojářského týmu DeNA, které spolupracuje se společností Nintendo, budou všechny hry od Nintenda pro iOS a Android ke stažení zcela zdarma. Půjde tedy o tzv. tituly free-to-play. Ovšem i tak se nevyhneme in-app nákupům, které nabídnou další možnosti a mnohdy i snazší postup ve hře, což má hráče nalákat si koupit nějaký balíček, který mnohdy stojí jen několik eur, ale v některých titulech je nezbytný, což by snad nemělo být příkladem her od Nintenda.

Informaci konkrétně potvrdil CEO společnosti DeNA, Isao Moriyasu, během středečního oznamování finančních výsledku, kdy řekl, že „všechny aktuálně chystané hry budou ke stažení zdarma.“ Není tedy jasné, o kolik her přesně jde, ale Nintendo nedávno oznámilo, že do března roku 2017 chystá pro iPhone vydat pět svých her, mezi kterými nechybí ani hra Miitomo, kterou společnost představila přibližně před dvěma týdny a měla by spatřit světlo světa už v březnu příštího roku.

Podle slibů společnosti by se mělo jednat opravdu o plnohodnotné hry a nemělo by tudíž jít jen o mini hry, které akorát mají z hráče tahat peníze pomocí in-app nákupů. Jsme tedy zvědaví, s čím se Nintendo v budoucnu ještě pochlubí, ale určitě by každý z nás uvítal legendární Mario. První oznámená a už výše zmíněná hra Miitomo prozatím nijak nezaujala.

Nintendo Mario

*zdroj: cultofandroid

Dnes nejčtenější

.