Zavřít reklamu

Mophie iconDesign první generace iPhonu byl už v roce 2007 nadčasový, což se dnes, o osm let později, potvrzuje, protože první iPhone je dodnes krásný a rozhodně se za něj nemusí jeho majitel stydět, ba naopak. Někteří jsou tohoto designu takoví zastánci, že by jej přivítali mnohem raději, než současný designu iPhonu 6 a 6s, což se upřímně nedivím, i když si troufám podotknout, že vše má něco do sebe. Pro příznivce designu průkopnického iPhonu bude budou nové powerbanky od Mophie jako dělané, protože to vypadá, jako by se společnost při jejich navrhování inspirovala právě u iPhonu 2G.

Na trhu už v dnešní době existuje tisíce různých externích baterií s různým designem, ale Mophie přichází s exkluzivním zpracováním v podobě hliníkového těla, které vypadá skvěle a navíc je design tak trochu inspirovaný první iPhonem.  Podobnost hledejte u dvojice nejdražších a nelepších powerbanek z celé série, kterou společnost představila.

Nejmenší model 1X nabídne kapacitu 2000 mAh, následují pak větší modely  2X a 3X s kapacitou 4000 a 6000 mAh a výstupem 2,4A. Navíc druhý z této dvojice přidává ještě jedno USB. Poslední dva modely 5X a 8X už nabídnou zmíněný design podobný iPhonu a hlavně Bluetooth konektivitu, která slouží k monitorování powerbanky skrze iOS a Android aplikaci. Menší powerbanka 5X nabídne kapacitu 10 000 mAh a většá pak 15 000 mAh. Oba modely nabídnou dvojici USB pro nabíjení zařizení a LED indikátory.

Všechny modely se budou prodávat i v Apple Storech po celém světě, tudíž by mohly zavítat také do Apple Online Storu nebo k APR do České republiky a na Slovensko.

mophie-powerstation-1x
mophie-powerstation-batteries1
Mophie

Dnes nejčtenější

.