Zavřít reklamu

itunes_gift_CardJedna vec, ktorú Apple celkom nedomyslel, je spôsob ako zadávať promo kódy na bezplatné stiahnutie aplikácií/filmov na svoju Apple TV. Na nej síce nájdete App Store, ale možnosť „Redeem Code“ tu nenájdete a preto ak ste náhodou uvideli niekde kód na stiahnutie nejakého obsahu do Apple TV, premýšľali ste nad tým, ako sa vlastne k obsahu dostať a či sú kódy vôbec platné. Sú, ale na aplikovanie kódov je treba použiť iné zariadenie – iPhone alebo počítač, na ktorom máte nainštalovaný iTunes. Postup pri zadávaní kódov je už ale jednoduchý a môžete ho poznať veľmi dobre z minulosti, ak ste si niekedy redeemovali kódy z iTunes Gift kupónov, súťaží alebo ich získali inou cestou. A ani na to nepotrebujete žiadnu špeciálnu aplikáciu.

Stačí totiž, aby ste na svojom iPhone alebo iPade otvorili aplikáciu App Store, tu v sekcii Featured scrollujte na spodok strany a kliknite na tlačidlo Redeem Code, respektíve Uplatniť. Následne zadajte prihlasovacie údaje od Apple ID, ktoré používate na svojej Apple TV a potvrďte, aby ste prešli na možnosť zadať kód. Ten môžete zadať buď manuálne alebo jednoducho naskenujete fotoaparátom svojho telefónu. Keď ste už schválili kód, otvorte sekciu Zakúpené v App Store na svojej Apple TV a stiahnite si aplikáciu.

Na Macu je postup o trochu inší – otvorte iTunes, v obchode iTunes Store vyberte položku Uplatniť kód alebo Redeem Code a zadajte kód. Následne si aplikáciu môžete stiahnuť z ponuky Zakúpených v App Store na svojej Apple TV.

Reedem code

Dnes nejčtenější

.