Zavřít reklamu

iPad Pro iconNavzdory tomu, že je iPad Pro vůbec nejnovějším produktem společnosti Apple a vlastně i vůbec nejvýkonnějším iOS  zařízením ze všech, tak i přesto nenabízí jednu novou a velice užitečnou funkci. Řeč je samozřejmě o funkci „Hey Siri“, která nově na iPhonu 6s funguje i v době, kdy nemáte připojené zařízení k adaptéru, což dříve na starších zařízeních nebylo možné a funkce fungovala právě jen v době, kdy jste iPhone nebo iPad nabíjeli.

Nejnovější modely iPhone 6s a iPhone 6s Plus neustále aktivní funkci „Hey Siri“ nabízejí a to právě díky kooprocesoru M9, který je integorvaný přímo do procesoru A9, díky čemuž může nabídnout přesnější měření a hlavně menší spotřebu, která je nezbytná pro neustále aktivní naslouchání Siri.

Jenže iPad Pro disponuje ještě novějším a výkonnějším procesorem A9X, který má v sobě také zabudovaný koprocesor M9 a tudíž by mohl bezproblémově nabídnout aktivní funkci „Hey Siri“ i v době, kdy není připojený k adaptéru, jenže nenabízí. Neustále aktivní funkce „Hey Siri“ tedy nadále zůstává exkluzivitou iPhonu 6s a 6s Plus.

Processor A9X iPad Pro

*zdroj: appleinsider

Dnes nejčtenější

.