Zavřít reklamu

iWork iconApple dnes vydal aktualizaci pro všechny aplikace z balíku iWork, tedy pro Pages, Numbers a Keynote pro iOS a Mac OS X. Update přináší především opravu několika chyb týkající se kompatibility s dokumenty Microsoft Office a samozřejmě také vylepšení stability aplikací jak na iPhonu a iPadu, ale také na počítačích Mac.

Další důležitšjší opravy u Mac verze se týkaly například exportu prezentací z Keynote jako obrázků, které zahrnovaly odkazy na zdroje či další stránky. Pages se pak dočkal opravy vyhledávání, kdy uživateli nebylo nalezeno zadané slovo, ale v textu se nacházelo.

iOS verze Numbers se dočkala opravy problému, kdy se dokument neotevřel na v bodě, kdy byl uložen, na což si stěžovalo i několik uživatelů na Apple fóru. Mobilní verze Keynote by po aktualizaci měla už bezproblémově otevírat prezentace, které obsahují nějaké obrázky, s čímž uživatelé měli také problémy.

Aktualizace je samozřejmě pro všechny uživatele, kteří již mají aplikace nainstalované, zcela zdarma. Majitelé nových zařízení od Applu si mohou stáhnout aplikace Pages, Numbers i Keynote zdarma jak pro iOS, tak pro OS X, ale majitelé starších zažízení si za Mac aplikace zaplatí 19,99 € a za iOS verze pak 9,99 €.

Mac:

iOS:

iWork

Dnes nejčtenější

.