Zavřít reklamu

iPad Pro iconApple dnes na svých oficiálních stránkách začal prodávat nový iPad Pro a to i v České republice, kde jeho cena startuje na 24 990 Kč za 32GB Wi-Fi verzi. Stejně tak se ale dnes začala novinka prodávat i v Apple Storech po celém světě, díky čemuž si jej mohli dnes koupit první nadšení zájemci a doma si jej rozbalit, přičemž mohli natočit vůbec první unboxing obřího tabletu.

Jedním takovým byl i redaktor ze serveru Mashable, který je už proslavený tím, že točí unboxing všech nových produktů s logem nakousnutého jablíčka. Jak můžete vidět na videu níže, 12,9-palcový iPad Pro je ve skutečnosti opravdu neuvěřitelně obrovský a v rukách působí až giganticky.

Redaktor ale kromě nového iPadu Pro rozbalil také Apple Pencil, jehož cena u nás startuje na poměrně vysokých 2990 Kč. Můžete si všimnout, že Apple ke stylusu přibalil i speciální Lightning redukci pro jeho nabíjení, abyste jej nemuseli nabíjet přes iPad Pro.

Nakonec redaktor rozbalil i Smart Keyboard, která je speciálně navržena pro nový tablet. Klávesnice vcelku nemá čím zaujmout a dokonce jí spíše všichni kritizují a pravděpodobně nebude moc oblíbená. Smart Keyboard u nás prozatím dostupná ani není, jelikož Apple prodává jen americké rozložení kláves.

Dnes nejčtenější

.