Zavřít reklamu

iPhone 6s Retro iconUž je to poměrně dlouho, co Apple opustil od béžového plastového šasi s duhovým logem nakousnutého jablička, které bylo charakteristické pro produkty společnost v osmdesátých letech minulého století. Typickým příkladem je určitě počítač Apple IIe, jenž byl velice oblívený a i svým designem si v tehdejší době získal mnoho příznivců a některá srdce Apple fanoušků získává i dodnes. Pokud je pro vás design podobný počítači Apple IIe jeden z nejkrásnějšich, pak pro vás bude iPhone 6s Retro od společnosti Colorware jako dělaný.

Colorware iPhone 6s Retro je totiž založený na designu počítače Apple IIe, a tak nabízí hliník béžové barvy, spolu s duhově barevným logem nakousnutého jablíčka na zadní straně telefonu. Po stranách navíc nechybí ani větrací otvory, které sice byly na počítači nezbytné, ale jablečném smartphonu jde jen o designový doplněk.

Společnost nabízí jak menší iPhone 6s v retro edici, tak i větší iPhone 6s Plus. Vzhledem k tomu, že úprava hliníků není zrovna levná záležitost, vás vyjde iPhone 6s Retro na $1600 s tím, že jde o cenu za základní model, která se v závislosti na konfiguraci logicky zvyšuje.

Pokud ale chcete být jedineční, pochlubit se iPhonem, který jen tak nikdo nemá a ještě milujete starý design Applu, pak je pro vás iPhone 6s v retro edici rozhodně to pravé.

iPhone 6s Retro
iPhone 6s Retro 2
iPhone 6s Retro 3

*zdroj: Cult of Mac

Dnes nejčtenější

.