Zavřít reklamu

icon 740896_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Weather Now
Weather Now je interaktivní aplikace, která vám přináší veškeré informace o počasí. Jednoduše přepínejte mezi zvolenými městy. Weather Now nabízí 15ti denní předpověď, mapu srážek, čas východu a západu Slunce a mnoho dalšího. Aplikace vám také poskytne snímky Země, atmosféry, hvězd a Slunce.

[appbox appstore id488674899 oldprice=“0,99€“]

21 Day Container Tracker
Aplikace, která vám pomůže úspěšně zhubnout a dokončit 21 denní hubnoucí program. Je to velmi snadné, je to jako kdybyste měli svého osobního asistenta, který neustále sleduje vaše cvičení, tělesnou váhu a tělesné rozměry. Aplikace nabízí také možnosti přidávání různých poznámek a řadu přehledných grafů, které mapují váš pokrok.

[appbox appstore id994287813 oldprice=“2,99€“]

VeryPDF
VeryPDF PDF to Word je praktickou aplikací, která vám umožní převádět PDF soubory na Wordové dokumenty na vašem iPhonu a iPadu.

[appbox appstore id959436075 oldprice=“5,99€“]

Amazing BW Photo Box
Máte rádi černobílé fotografie? Pokud ano, tak si v této aplikaci přijdete na své! Tento fotoeditor vám přináší 250 různých černobílých filtrů, které dají vaší fotografii zcela jiný nádech.

[appbox appstore id997182325 oldprice=“1,99€“]

Museed
Museed vám poskytne novou a především vzrušující možnost, jak vyhledávat hudbu. S touto aplikací budete snadno a rychle prozkoumávat přes 1000 různých hudebních žánrů z celého světa. V Museed můžete také zjistit více o vašich oblíbených interpretech zatímco budete poslouchat hudbu.

[appbox appstore id942985540 oldprice=“0,99€“]

Kept
Kept je báječnou aplikací, která vám pomůže synchronizovat všechna vaše online uložiště do jedné jediné aplikace. Všechny vaše důležité dokumenty budou vždy po ruce, ať už je máte uložené kdekoliv. Stačí si jednoduše nastavit váš účet pro Dropbox, Google Drive a OneDrive. Aplikace vám umožní snadno převádět soubory z jednoho uložiště na druhé, skenovat papírové dokumenty, zazipovat i odzipovat soubory a mnohem víc.

[appbox appstore id930740896 oldprice=“1,99€“]

Game Of Quotes
Dnes tu máme něco pro milovníky Hry o trůny. S aplikací Game of Quotes můžete zahrnout vaše přátele různými citáty z Hry o trůny. Aplikace obsahuje přes 200 rozličných hlášek vašich oblíbených hlavních hrdinů z 1. až 5. sezóny. Game of Quotes vám nabízí možnost filtrovat citáty podle hlavních postav. Upozorňujeme, že aplikace je pouze v angličtině.

[appbox appstore id1009322891 oldprice=“0,99€“]

Notes to Go
Notes to Go organizuje vaše poznámky, oblíbená místa, kontrolní seznamy a obrázky s lehkostí a precizností. Notes to Go vám umožní zabezpečit vaše poznámky a další soubory za pomocí Touch ID. Dále můžete přidávat k vašim poznámkám obrázky a lokace. Aplikace je dostupná i pro Apple Watch.

[appbox appstore id996581532 oldprice=“3,99€“]

NoLocation
S každou fotkou, kterou vyfotíte iPhonem, jsou ukládána data o místě, kde byla fotografie pořízena. V momentě, kdy vaše snímky sdílíte na internetu, může každý vidět, kde přesně jste snímek pořídili. NoLocation vám může pomoci odstranit tyto data a poté sdílet bez udání lokace pořízení.

[appbox appstore id966446975 oldprice=“0,99€“]

MyHomeWidgets
MyHomeWidgets je jednoduchou a efektivní aplikací, která vám umožní přístup k zavírání i otvírání vašich garážových vrat přímo z notifikačního centra.

[appbox appstore id978714167 oldprice=“1,99€“]

10-free-iPhone-apps

Dnes nejčtenější

.