Zavřít reklamu

icon 454103_largerVzhledem k tomu, že v poslední době nebylo příliš zajímavých aplikací pro Mac zdarma a často se některé opakovaly, jsme se rozhodli, že kromě free aplikací přidáme i některé zajímavé zlevněné, tedy za nižší částku. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to bohužel neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Movie Effects
Movie Effects je profesionálním video editorem, který vám pomůže proměnit vaše videa na mistrovské kousky. Aplikace nabízí 20 různých efektů jako např. saturaci, kontrast či jas. Movie Effects podporuje všechny oblíbené video formáty jako AVI, WMV, FLV, MOV, MP4, MPEG-1, MPEG-2, TS, H.264 AVC, MKV, RMVB, RM a další.

[appbox appstore id457836498 oldprice=“2,99€“]

iRecord
Užitečná aplikace, která vám přináší skvělý nahrávací nástroj . Aplikace se velmi snadno ovládá, umožní vám nahrávané soubory využít jako vyzváněcí melodie pro váš iPhone a mnoho dalšího.

[appbox appstore id567682702 oldprice=“2,99€“]

My Splash Effects
My Splash Effects je úžasným pomocníkem při úpravě vašich snímků. Pokud chcete vytvářet skvělé fotografie, tak je My Splash Effects tou nejlepší možnou volbou. Zamilujete se do způsobu, jakým lze jednoduše a rychle vytvořit z vašich snímků unikátní díla. Aplikace dokáže např. během chvilky vyjmout pozadí z vaší fotografie.

[appbox appstore id641454103 oldprice=“2,99€“]

ImageMaker
Aplikace ImageMaker je nástrojem pro vytváření image souborů DMG a ISO. Výhodou ImageMaker je velmi jednoduché použití.

[appbox appstore id806662994 oldprice=“4,99€“]

Total Video2Gif
Výborná aplikace na převádění videí na animované gify. Nabízí možnost vybrání rychlosti přehrávání či velikosti klipu, možnost nekonečného opakování gifů, aplikování různých efektů a mnoho dalšího. Total Video2Gif podporuje mnoho různých formátů.

[appbox appstore id486259694 oldprice=“0,99€“]

PDF Compress Expert
Velmi užitečná aplikace, která vám pomůže zmenšit velikost vašich PDF dokumentů, aniž by utrpěla jejich kvalita.

[appbox appstore id646636356 oldprice=“19,99€“]

apps Mac

Dnes nejčtenější

.