Zavřít reklamu

iPhone 6s 3D Touch iconPřed pár týdny jsme psali o možnosti vážit na iPhonu 6s pomocí 3D Touch displeje, která však možná jen pro majitele jailbreaknutých zařízení. Později se objevila zpráva, že vývojář chystá oficiální aplikaci, která bude porovnávat hmotnost dvou předmětů, později se ale objevila, že Apple aplikaci neschválil a tudíž zhasl plamínek naděje, že bychom mohli iPhone 6s použít jako váhu. JEnže vývojáři se nevzdávají a přicházejí s geniálním řešením, které vám umožní vážit na 3D Touch displeji a nepotřebujete k tomu ani jailbreak, ani aplikaci z App Storu.

Vývojář Asher Trockman totiž vytvořil geniální webovou aplikaci, kterou si jen otevřete na svém iPhonu 6s v prohlížeči Safari, nastavíte sensitivitu 3D Touch, kterou jste si určili v nastavení a poté položíte na displej kapacitní předmět, kterým může být například jablko nebo pomeranč, který jsme mohli vidět u Huawei. Aplikace okamžitě začne vážit a hmotnost se vám zobrazí v dolní části displeje vedle tlačítka pro resetování hmotnosti.

3D touch scale

Další vývojář vytvořil hodně podobnou webovou aplikaci, která umí vesměs to samé. Navíc se ale chlubí i podporou Force Touch trackpadu u Retina Macbooku, MacBooku Pro a samozřejmě také nového Magic Trackpadu 2, který disponuje stejnou technologií. Vážit tedy nemusíte jen na novém iPhonu, ale klidně i všech počítačích od Applu.

3D touch scale 2

*zdroj: idigitaltimesscales.mobi

Dnes nejčtenější

.