Zavřít reklamu

icon 5139377_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Rearrange
Aplikace Rearrange byla vytvořena pro všechny nadšené fotografy. Za pomocí různých animací a intuitivních interakcí bude Rearrenge vaším velkým pomocníkem při vytváření koláží. Přidávejte snímky, posouvejte je, nahrazujte je či kdykoliv vyměňte rámeček. Rearrange vám umožní vytvářet krásné koláže z vašich fotografií.

[appbox appstore id1046594188 oldprice=“0,99€“]

7 Minute Workout
7 Minute Workout je zcela nečekaně aplikací, která se zaměřuje na rychlocvičení v sedmi minutách. Tato aplikace vám poskytne prostý, ale efektivní cvičební program, který vám možná konečně dopomůže zhubnout. Aplikace obsahuje 12 různých cviků, každé po 30 sekundách s 10 vteřinovou pauzou. 7 Minute vám také nabízí možnost zvolit si styl hudby, který preferujete (např. funky, rock, tango). Aplikace podporuje Apple Watch.

[appbox appstore id657222343 oldprice=“0,99€“]

TopScanner
Další super aplikace, která je určená na skenování různých dokumentů. S její pomocí si budete moct naskenovat různé obrázky, recepty, papírové poznámky, náčrtky či jakýkoliv jiný typ dokumentu a uložit je ve formátu PDF.

[appbox appstore id947008844 oldprice=“2,99€“]

Active Alarm
Začněte se probouzet zábavným a podmanivým způsobem s touto aplikací. Vypněte vyzvánějící alarm tím, že si zahrajete minihru, která byla vytvořená za účelem stimulovat vaší mentální či fyzickou aktivitu. Alarm se bude opakovat každou minutu, dokud úspěšně nedokončíte minihru.

[appbox appstore id1035139377 oldprice=“1,99€“]

iGIF
S touto aplikací si můžete uzpůsobit vaší klávesnici přesně podle vašich představ. Vyberte si barvu či obrázek a vytvořte si to pravé pozadí pro vaší klávesnici. Jednoduše měňte velikost, tvar, barvy a font. Nyní můžete konvertovat a posílat Live Photos, GIFy a videa přímo z vaší nové klávesnice a mnoho dalšího.

[appbox appstore id985729912 oldprice=“0,99€“]

MagiCal
MagiCal v sobě kombinuje praktický kalendář a připomínkovou aplikaci pro váš iPhone i iPad. Díky této aplikaci budete mít sloučené připomínky a události, takže nikdy na nic nezapomenete. MagiCal nabízí přehledný rozvrh událostí, rychlé vyhledávání a chytré notifikace. Aplikace mimo jiné přináší plnou podporu na šířku, noční motiv a mnoho dalšího.

[appbox appstore id883488192 oldprice=“3,99€“]

Lumen Trails – Exercise Tracker
Lumen Trails – Exercise Tracker & Daily Planner vám umožní zapisovat si poznámky, vytvářet seznamy a sledovat všelijaké věci ve vašem životě jako např. čas, cvičení, výdaje, kalorie, váhu – prostě cokoliv co vás napadne. Kouzlo této aplikace spočívá právě v nepřeberném množství aktivit, které můžete sledovat a také v jednoduchosti a krásném designu. Takže co je pro vás v tento moment opravdu důležité? Vaše zdraví, kondice, finance nebo produktivita? Ať je to cokoliv, tak to začněte jednoduše sledovat. Cena aplikace je za normálních okolností poměrně vysoká, takže neváhejte využít tuto nabídku.

[appbox appstore id712791043 oldprice=“9,99€“]

Crop
Konečně tu máme lék na syndrom vertikálního videa. Crop vám umožní oříznout vaše vertikální videa a přeměnit je do normálních videí. Snadné, rychlé a především efektivní.

[appbox appstore id925101493 oldprice=“1,99€“]

Private Album
Private Album je aplikací, díky které budou vaše osobní fotografie i videa v bezpečí. Aplikace používá klasické zaheslování a svá data můžete také zálohovat na Dropbox. Aplikace disponuje zajímavou funkcí, která rozezná, když je váš iPhone v horizontální pozici (telefon jste položili na stůl a zapomněli jste ho zamknout) a automaticky se uzamkne a mnoho dalších pozoruhodných funcí.

[appbox appstore id626052414 oldprice=“0,99€“]

Molecule Maps
Molecule Maps je jednoduchou a elegantní cestou, jak si lehce uchovat místa, která pro vás mají nějaký význam. Můžete vytvářet skupiny lokací a zároveň vám Molecule Maps dávají maximum flexibility a je pouze na vás, jak si zorganizujete vaše oblíbená místa. Pro každou mapu je neomezený počet zaznamenatelných lokací.

[appbox appstore id987719636 oldprice=“2,99€“]

Static Music Player
Static vám umožní lehce ovládat ekvalizér, hlasitost a importovat hudbu z Airdrop a Dropbox. Aplikace nabízí přehledné uživatelské rozhraní, díky kterému se můžete soustředit pouze na svou hudbu a nebudou vás rušit žádná reklamní sdělení. Dále aplikace nabízí 11 pásmový grafický ekvalizér, který si zapamatuje vlastní nastavení pro každé připojené zařízení, tři možnosti třídění – vše, oblíbené či podle žanru, velké množství podporovaných souborů a mnoho dalšího. Static Music Player je k dispozici i pro majitele Apple Watch.

[appbox appstore id987719636 oldprice=“2,99€“]

apps xerxes-1708-033

Dnes nejčtenější

.