Zavřít reklamu

icon 0149961_largerVzhledem k tomu, že v poslední době nebylo příliš zajímavých aplikací pro Mac zdarma a často se některé opakovaly, jsme se rozhodli, že kromě free aplikací přidáme i některé zajímavé zlevněné, tedy za nižší částku. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to bohužel neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

PDF Encrypt
Jednoduchý pomocník, který vám zašifruje PDF soubory a tak dokáže zabránit úniku soukromých dat. PDF Encrypt také dokáže sloučit několik PDF souborů do jednoho dokumentu. Můžete také nastavit autora dokumentu, nadpis či klíčová slova.

[appbox appstore id603544000 oldprice=“3,99€“]

Quick Recorder
Quick Recorder je praktickou a prostou aplikací, která slouží pro nahrávání. Ikonka aplikace se vytvoří na vašem menubar. Pokud chcete začít nahrávat, tak stačí kliknout a v momentě, kdy chcete přestat, tak kliknout podruhé. Snadné a efektivní.

[appbox appstore id1020149961 oldprice=“1,99€“]

Vault 101
Pokud hledáte nějakou aplikaci, která vám zaručí vysokou bezpečnost pro vaše soukromé informace, tak jste našli tu pravou. Vault 101 vám pomůže udržet vaše data chráněna za pomocí kódování AES-256. Aplikace také nabízí jednoduché spravování souborů.

[appbox appstore id1007183645 oldprice=“19,99€“]

The Time Machine
Cestujte v rozličných časech, na neobvyklých místech a najděte kousky stroje času. Profesor George Einwin spáchal sebevraždu. Den před jeho smrtí se s ním setkal jeho mladý asistent Filby Young. Profesor prohlašoval, že aktivoval řetězec nekontrolovatelných událostí, které vyhladí lidstvo a přiblíží Zemi ke konci. Filby se vrací do laboratoře a najde zvláštní sférický stroj, který vypadá rozmontovaně. Asistent ho reaktivuje a je proti své vůli hozen v prostoru i čase. Pomožte mu najít všechny části stroje a nastolte pořádek.

[appbox appstore id419873524 oldprice=“5,99€“]

Supertab
Nyní můžete používat WhatsApp přímo z vašeho Macu. Supertab je skvělou aplikací, která vám umožní posílat fotografie a videa za pomocí jednoduchého přetáhnutí. Dále Supertab umožňuje diktování, schopnost sdílet videa na sociálních sítích, přizpůsobitelná okna a mnoho dalšího. Aplikace vyžaduje, abyste měli nainstalovaný WhatsApp přímo na vašem mobilním zařízení.

[appbox appstore id1050698659 oldprice=“0,99€“]

NLayout
Pokud máte víc typů klávesnic na vašem Macu, tak aplikace NLayout si přesně zapamatuje, jaký typ klávesnice, ve které aplikaci používáte a automaticky tak klávesnici nastaví.

[appbox appstore id880628370 oldprice=“0,99€“]

NoteLedge
NoteLedge je aplikací, která vám umožní zapisovat poznámky za pomocí výkonných editačních funkcí jako např. psaní vaším prstem, vyťukávání písmen, editaci fotografií, audio a video nahrávání. NoteLedge vám opravdu usnadní organizaci vašich poznámek díky možnosti přetahovat informace, kopírovat a vkládat. Díky všem těmto funkcím je tato aplikace perfektní na správu vašich informací, psaní deníku, vytváření cestovního deníku či cokoliv dalšího co vás napadne. NoteLedge nabízí dále velké množství fontů, barev a velikostí pro vaše poznámky a mnohem víc. Rozhodně neváhejte, normální cena aplikace je celkem vysoká.

[appbox appstore id728109273 oldprice=“19,99€“]

Dnes nejčtenější

.