Zavřít reklamu

Watch Faces iconApple sice tvrdil, že kombinace které můžete mít na displeji svých Apple Watch jsou neomezené, ovšem počítal do toho také fakt, že si můžete jako pozadí pod ciferník zvolit fotografii. To je sice pěkné, ovšem na druhou stranu se jistě hodí možnost, hodinky přizpůsobit i s fotografií ještě trošku víc. Právě proto je tu aplikace Watch Faces, která je dostupná za 1,99$ v iTunes App Store a pomůže vám upravit fotografie do ideální podoby pro vaše Apple Watch.

Použít můžete fotografie z Camera Roll, z internetu nebo z těch, které obsahuje přímo aplikace. Po přidání fotografie ji můžete upravit přímo na svém iPhonu a v náhledu vidíte, jak bude vypadat na displeji Apple Watch. Následně přidáte podklad pod ukazatel času, která můžete být různě průhledný, mít různé tvary a barvy a tak dále.

Watch-Faces-2-1024x902

Pokud si tedy chcete rychle a jednoduše upravit Apple Watch k obrazu svému, pak je Watch Faces ideálním pomocníkem. Fotografie po úprave a přidání dalších prvků jednoduše uložíte do Camera Roll a použijete přímo v nastaveních Apple Watch jako vlastní obrázek na displej.

Watch Faces

Dnes nejčtenější

.