Zavřít reklamu

Apple TV boxKoncom minulého týždňa začal Apple predávať dlho očakávanú Apple TV 4. generácie a ako jedni z prvých v ČR a na Slovensku sme obdržali jeden kus aj my na recenziu. Navyše ako majiteľ Xboxu One som od začiatku prejavoval istú formu záujmu voči novej Apple TV a to z dôvodu, že obe zariadenia sú multimediálnymi centrami. Aké sú však medzi nimi rozdiely a v čom sa zhodujú, na to sa zameriam v samostatnom článku (alebo článkoch).

Totiž, Apple TV som rozbalil len pred malou chvíľou a Xbox mám už takmer rok. Balenie novej Apple TV prekvapí svojimi rozmermi. Oproti iným produktom svojej kategórie je totiž menšia, na druhú stranu je ale poriadne veľká, čo je spôsobené väčšou hrúbkou a iným usporiadaním jej vnútra. Súčasťou je totiž aj úplne nový Siri Remote, ktorý prekvapivo nájdete aj u nás, ale jednu z najzaujímavejších funkcií nového set-top boxu nebudete môcť používať na našom území.

Ako vyzerá unboxing novej Apple TV, to môžete vidieť na videu pod textom. Inak ešte takú jednu zaujímavosť som si všimol, a to že nový Apple TV Remote má na výšku rovnaké rozmery ako iPhone 5, respektíve iPhone 5c. Milovníci detailov takúto spojitosť isto ocenia.

Apple TV 4 unboxing

Dnes nejčtenější

.