Zavřít reklamu

icon 324049_largerVzhledem k tomu, že v poslední době nebylo příliš zajímavých aplikací pro Mac zdarma a často se některé opakovaly, jsme se rozhodli, že kromě free aplikací přidáme i některé zajímavé zlevněné, tedy za nižší částku. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to bohužel neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

My PaintBrush
My PaintBrush je výkonnou malovací a kreslící aplikací. Využijte inspirativní nástroje a štětce k vytvoření skvělých obrazů na vašem Macu. My PaintBrush je skvělou  a nezbytnou aplikací pro každou kreativní duši.

[appbox appstore id571148040 oldprice=“2,99€“]

WeatherPro
WeatherPro je spolehlivou aplikací, která vám nabízí vysoce kvalitní, spolehlivé, detailní a bezkonkurenční informace o počasí. Aplikace mimo jiné nabízí 7 denní předpověď po třech hodinách, vyčerpávající informace o teplotě, směru a rychlosti větru, tlak vzduchu, pravděpodobnost a množství srážek, stupeň vlhkosti, UV index a mnoho dalšího.

[appbox appstore id966486618 oldprice=“2,99€“]

PDFelement
PDFelement je ultimátním nástrojem pro vaše PDF soubory. Nabízí vám možnost konvertovat jakýkoliv PDF soubor na jakýkoliv formát. Umožní vám PDF soubor editovat, opatřit poznámkami či podepsat, dále můžete lehce convertovat vícero souborů (až 50) do jednoho velkého, opatřit své soubory heslem a mnoho dalšího. PDFelement je nejlepším parťákem, jakého si při práci či při studiu můžete přát. Aplikace podporuje velké množství formátů.

[appbox appstore id945324049 oldprice=“69,99€“]

RAM Cleaner
Kolikrát jste už čelili problému s pomalým výkonem vašeho počítače? Je to vcelku otravné, protože všechny aplikace začnou pracovat pomaleji. Tento problém můžete vyřešit s aplikací RAM Cleaner. Jedná se o prostou, ale efektivní aplikaci, která vám pomůže vyčistit paměť.

[appbox appstore id990905877 oldprice=“3,99€“]

Any Music Cutter
Any Music Cutter vám nabízí možnost vystřihnout jakýkoliv hudební fragment z jakéhokoliv hudebního souboru s podporou efektu pozvolného zeslábnutí. Aplikace podporuje velké množství populárních formátů (mp3, wav, m4a, ape, ogg, flac, wmv, rm, mpg, ts, avi, mkv, mov, fly, mp4, rmvb), v případě, že otevřete video soubor, tak z něj bude extrahováno audio.

[appbox appstore id611775354 oldprice=“4,99€“]

RSS Reader
RSS Reader vám přináší ikonu do menu bar pro váš okamžitý přístup. S touto aplikací budete mít přístup k oblíbeným zprávám, které si můžete snadno označit a přečíst je později. Zajímavé zprávy můžete sdílet na Facebooku, Twitteru či pomocí emailu.

[appbox appstore id601678660 oldprice=“1,99€“]

Macbook Pro Retina 15inch. Photo: Josh Valcarcel Macbook Pro Retina 15inch. Photo: Josh Valcarcel

Dnes nejčtenější

.