Zavřít reklamu

SpectreV momentě kdy mi přišla pozvánka na předpremiéru nového Bonda Spectre, musel jsem se podívat na všechny poslední díly s Craigem. James Bond je zkrátka fenomén a každý nový film je událostí, při jehož světové premiéře v Londýně má většina diváků v sálu před jménem titul Lady nebo Sir.

Toho si je dobře vědom také samotný Samsung a nabídl neuvěřitelných 50 000 000$ na podporu nového filmu. Vše co očekával bylo, že James Bond přijede ve svém Aston Martinu, vystoupí v perfektně padnoucím svetříku N.Peal před šesti hvězdičkovým hotelem, podívá se na zápěstí na své Omegy za 10 000$ a z kapsy vytáhne Samsung S6.

Samsung nabídl producentce Barbaře Broccoli, která je dcerou samotného tvůrce série James Bond Alberta Broccoliho částku 5 000 000$ v hotovosti za to, že se objeví Galaxy S6 ve filmu a James Bond jej bude používat. Dalších 50 000 000$ pak Samsung nabídl na marketingové výdaje spojené s podporou filmu. Sony nabídlo 5 000 000$ v hotovosti a 18 000 000$ za to, že se Xperia Z4 objeví ve filmu Spectre.

Nabídky řešila jak producentka Barbara Broccoli, tak i režisér Sam Mendes a sám Daniel Craig, který má vzhledem k tomu, že účinkuje již ve čtvrtém díle taktéž co mluvit do toho, jaké vybavení bude Bond používat. Všichni tři se shodli na tom, že nepoužijí ani Sony ani Samsung, protože James Bond používá vždy jen to nejlepší. Tyto informace pochází z mailů společnosti Sony Pictures, které byly hacknuty začátkem letošního roku a stojí například za velkými spory Angeliny Jolie se Sony o které se jedna z manažerek Sony Pictures nelichotivě vyjadřovala.

Sony sice zveřejnilo před měsícem reklamu, kterou můžete vidět v tomto článku a ukazuje v něm edici Spectre své Sony Xperia Z4, ovšem ta by alespoň podle dostupných informací neměla souviset s tím, že by James Bond ve filmu používal telefon Sony, jedná se jen o speciální edici. Daniel Craig v této reklamě nevystupuje.

Mimochodem pokud chcete být skutečně jako James Bond pak sledujte web jamesbondlifestyle.com, na kterém najdete odkazy na vše, co James a jeho Bond Girls používají ve filmech.

craig
IMG_9831

!– Kontextová reklama Sklik –>

*Zdroj: businessinsider.com, phonearena.com

Dnes nejčtenější

.