Zavřít reklamu

icon 868440_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Weather Now
Weather Now je interaktivní aplikace, která vám přináší veškeré informace o počasí. Jednoduše přepínejte mezi zvolenými městy. Weather Now nabízí 15ti denní předpověď, mapu srážek, čas východu a západu Slunce a mnoho dalšího. Aplikace vám také poskytne snímky Země, atmosféry, hvězd a Slunce.

[appbox appstore id488674899 oldprice=“1,99€“]

WikiLinks 3
Wikilinks 3 je aplikací, díky které můžete prozkoumávat vše, co Wikipedia nabízí. Tato aplikace vám také poskytne různá YouTube videa spřízněná s tématem, které vás zajímá a přináší pokrokové prohlížení obrázků a fotografií. Takže jestli patříte k těm, kteří si rádi rozšiřují své vědomosti, tak pro vás bude Wikilinks 3 to pravé!

[appbox appstore id990956008 oldprice=“5,99€“]

Sketchworthy
Sketchworthy vám umožňuje využít inovativní cestu, jak vytvářet a spravovat všechny vaše poznámky, náčrtky, čmáranice – prostě cokoliv. Vytvářejte poznámkové bloky, opatřete poznámkami mapy a webové stránky, přidejte fotografie, text, malůvky a mnohom víc. Své výtvory poté můžete sdílet na sociálních sítích.

[appbox appstore id582191198 oldprice=“2,99€“]

Ozone
Ponořte se do galaxie Ozone a odhalte tajemství tohoto unikátního audio-vizuálního zážitku. Prozkoumejte více než 50 krásných 3D světů s vysoce detailní grafikou a zaposlouchejte se do křišťálově čistého soundtracku.

[appbox appstore id365742550 oldprice=“1,99€“]

Run 5K PRO!
Další super aplikací, která je zaměřená na fyzický výkon a kondici. S její pomocí byste měli být schopní za sedm týdnů bez nejmenších problémů uběhnout celých 5 kilometrů. Dopomůže vám k tomu jakýsi osobní trenér. Aplikace podporuje Apple Watch.

[appbox appstore id583901244 oldprice=“3,99€“]

Weafo
V případě, že si stáhnete tuto aplikaci, tak můžete využívat Weafo k přeposílání a přijímání souborů mezi vaším iPhonem, iPadem a zařízením s jakýmkoliv operačním systémem. Weafo dokáže bleskurychle přeposílat velmi obsáhlé soubory nebo velké množství souborů najednou. Přeposílejte snadno jakýkoliv typ souboru – obrázky, mapy, kontakty, poznámky, zvuky, videa a mnoho dalšího.

[appbox appstore id956868440 oldprice=“1,99€“]

Speed PRO
Speed PRO je rychloměr s GPS a s možností ukládání jednotlivých tras. Aplikace měří vaši rychlost, průměrnou rychlost, nejvyšší rychlost, vzdálenost, čas, kurs a nadmořskou výšku. Speed PRO se také automaticky pozastaví v okamžiku, kdy se zastavíte.

[appbox appstore id510776298 oldprice=“1,99€“]

Work.JOT
Work.JOT je aplikací zaměřující se na spravování vašich úkolů a připomínek. Spravujte, analyzujte a poznamenávejte si své úkoly za pomocí této užitečné aplikace.

[appbox appstore id891946734 oldprice=“4,99€“]

Instaflash
Hledáte vhodnou aplikaci na úpravu svých fotografií? Instaflash je fotoeditorem, který by vás mohl zaujmout. Umožní vám rychle a snadno vytvářet mistrovská díla. Aplikace vám dále přináší vyvážení bílé, možnost manipulace s kontrastem, ostrostí, saturací a další nezbytné editační nástroje.

[appbox appstore id467939077 oldprice=“0,99€“]

Parking
Máte problém s hledáním svého zaparkovaného automobilu? Nebojte, rozhodně nejste sami a právě pro takové osoby byla vytvořena aplikace Parking. Aplikace vám ukáže směr k vašemu autu a navíc obsahuje i parkovací hodiny, které hlídají, abyste nepřesáhli zaplacený čas parkování. Aplikace také automaticky nahrává důležité detaily jako adresu, GPS souřadnice, datum a čas, možnost připojení fotografie, poznámek či ceny parkování.

[appbox appstore id352462922 oldprice=“1,99€“]

apps

Dnes nejčtenější

.