Zavřít reklamu

Apple Halloween iconBlíží se nám datum 31. října, které je pevně zakořeněné a známé v anglosaských zemích jako Halloween. Ani my se tomuto podzimnímu svátku nevyhneme a přinášíme vám deset vesměs zábavných aplikací pro zpestření vašeho dne. Pojďte se s námi naladit a nasát tu správnou halloweenskou náladu. Konkrétně se jedná o aplikace Halloween City, Halloween Card, Halloween!, Halloween Wallpaper, Hell Puzzle, House of Shadows, ZombieBooth, Plants vs. Zombie, Lost Ghost a Halloween Photo.

Halloween City
Vítejte v městečku Halloween. Vaše oblíbené halloweenské období právě nastalo a vy máte možnost vytvořit si své vlastní halloweenské městečko. Nazdobte své město – máte totiž k dispozici velké množství úžasné halloweenské výzdoby. Postupně sbírejte mince a odemykejte více předmětů.

[appbox appstore id471688943]

Halloween Card
Vytvořte strašidelné a zábavné halloweenské pohlednice, které pak můžete sdílet se svými přáteli. Použijte Halloween Card na vašem iPhonu, iPadu či iPod Touch k vytváření překrásných přání za pomocí pár tahů vašich prstů.

[appbox appstore id464451172]

Halloween!
Nastává čas Halloweenu a tato aplikace vám přináší perfektní příležitost dostat se do halloweenské nálady. Chcete vědět kolik dní zbývá do Halloweenu, přehrát si strašidelné zvuky, vystrašit své přátele, vybrat si nejlepší kostým a mnoho dalšího? Pokud ano, tak máte štěstí – Halloween! vám všechno tohle nabízí.

[appbox appstore id454310900]

Halloween Wallpaper
Hledáte tématické tapety pro váš iPhone, iPod Touch nebo iPad? Právě jste našli tu správnou aplikaci. Aplikace obsahuje tapety pro uzamčenou obrazovku i na plochu. Tapety, které vás zaujmou můžete sdílet na sociálních sítích i pomocí emailu.

[appbox appstore id388921370]

Hell Puzzle
Halloween se blíží, takže se vývojáři Hell Puzzle rozhodli zpřístupnit hru zadarmo. Pokud máte rádi klasické puzzle, tak je tato aplikace jako na míru šitá pro vás. Aplikace obsahuje bohatou nabídku tématických obrázků s prvky Halloweenu.

[appbox appstore id471938834]

House of Shadows
Milujete děsivé, tajuplné a přízračné věci? Tak vítejte do Domu Stínů. Proklouzněte do strašidelného domu, skrývejte se před děsivými duchy a vyzrajte na zapeklité hádanky. Vaše malá sestřička se zatoulala do strašidelného domu, takže vaším úkolem je vplížit se za ní, vyhýbat se příšerám a dovést jí zpět do bezpečí.

[appbox appstore id565014088]

ZombieBooth
Chtěli byste vidět, jak byste vypadali jako zombíci? A co vaši přátelé nebo domácí mazlíčci? ZombieBooth je zábavnou aplikací, která okamžitě předělá jakýkoliv obličej na 3D animovaného zombíka. Dokonce můžete nahrát a sdílet vaše videa.

[appbox appstore id363955135]

Plants vs. Zombies
A máme tady klasiku všech klasik, která rozhodně nesmí chybět v halloweenském speciálu. Připravte se zasadit vaše rostliny, jelikož dav zombíků se chystá vpadnout do vašeho domova. Využijte svůj arzenál 49 rostlinek a zlikvidujte 26 druhů zombíků než proboří vaše dveře.

[appbox appstore id350642635]

Lost Ghost
Jste připraveni na Halloween? Pokud se chcete naladit na tu správnou halloweenskou vlnu, tak si pojďte zahrát Lost Ghost. Jednoduše poklepávejte na displej vašeho iOS zařízení, váš malý duch bude létat a vy se musíte vyhnout všem překážkám.

[appbox appstore id912270422]

Halloween Photo
Blíží se Halloween a sociální sítě brzy zaplaví velké množství snímků s tématikou Halloweenu, takže rozhodně nezůstaňte pozadu a přikrášlete vaše fotografie prvky Halloweenu. Aplikace obsahuje různé nálepky (strašidelné duchy, děsivé zombíky, roztomilé kočky, netopýry, slušivé klobouky a mnohem víc).

[appbox appstore id334541137]

Apple Halloween

Dnes nejčtenější

.